daj znac, bo dzis bedac na stronie Lio rzucilo mi sie to w oczy, z tym ze tam cena byla w okolicach 150EUR ;]
a caly czas mi chodzi po glowie rejestrator
w
Printable View
Dziś bawiłem się dłuższą chwile w proxy, a konkretnie sposobem na tryb RACE, bez wymiany przełącznika.
metodą prób i błędów dla byte 88 moim zdaniem najlepsza wartość to: E8
Efekt:
A- zamulacz jaki był
N- normalny
D- dynamic z dezaktywowanym start stop
Przekręcamy selekcjoner w prawo, trzymamy 5sec - Pozostajemy w trybie Dynamic z wyłączoną:
-kontrolą trakcji
-czujnikiem kolizyjnym (radar)
-systemem Start Stop.
Można bączki kręcić - przetestowane.
na filmie widać rezultat(czerwone ekrany są odwrotnie - podobną zmienią się pozycjami)
https://youtu.be/ULwquMGn-24
Ekrany później wrócą do normy.
Ja jeżdżę na EC i też na początku były odwrotnie.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Panowie co to za kierownica, pierwszy raz widzę taki układ przycisków :) To z jakiegos testowego egzemplarza ?
https://allegro.pl/oferta/alfa-romeo...ara-8661497585
Jakiś custom jak dla mnie. I ma na około nakładki czarne.
Zwykła od Q.
Jeżeli dobrze widzę to jest to kiera z polifta!! Asystent pasa ruchu po lewej. Dokładnie takie zdjęcie Leo wysypał na messanger.
Kształt dołu jest inny rowniez
Wysłane z mojego Nokia 7.2 przy użyciu Tapatalka
Załącznik 263573
Przekaldasz swoje guziki i będzie działać.
Fakt Leo pokazywał pdobna.
mi ekrany nigdy nie wrocily do normy na EC.
co do start &stop to u mnie w Race nie wylaczalo SS.
przestrzegam wszystkich z aktywnymi amortyzatorami z programowaniem Race - wg giuliaforums amortyzatory na jednej osi sie utwardzaja a na drugiej zmiekczaja - trzeba przeprogramowac modul CDCM lub wymienic na taki z Quadrifoglio zeby rozwiazac problem. tak samo moze sie dziac przy innych konfigach ktore programujemy so bajtu 88.
- - - Updated - - -
to ewidentnie jakis prototyp polifta. brakuje mu srebrnych elementow na dolnym ramieniu. pieron wie co w niej jest zrobione na aby aby. nie ma grzania. ja bym czegos takiego nie kupowal.