Masz rację, i nie masz racji :) z 1 strony absolutnie rozumiem zamawianie auta pod siebie, z odpowiadającym wyposażeniem, i radość z czekania na upragnione auto, i to jest warte tych paru złotych więcej. Oczywiście ten egzemplarz który wrzuciłem to nie jest igła nówka sztuka, i stąd też duży rabat Po prostu trochę mnie zatkało jak zobaczyłem Veloce z fajnym wyposażeniem za 169 brutto.
Z 2 strony ja akurat mam problem z wyposażeniem, nigdy nie mogę się zdecydować :) Ostatnie auto jakie kupowałem po długich konfiguracjach kupiłem ze stocku, z wyprzedaży rocznika, bo miało ten kolor który chciałem, mniej więcej to wyposażenie i duży rabat. Auto miało kilka opcji których bym nie wybrał, ale na przykład dociąganie drzwi, wydawało mi się że to absolutnie zbędny dodatek, w końcu każdy potrafi trzasnąć drzwiami, a to jest absolutnie genialny wynalazek, mam mega radochę za każdym razem jak za słąbo zamknę drzwi, a one i tak się domkną same. W życiu bym na to nie wpadł,
No i Ty zdaje się potrafisz sobie ogarnąć wiele tematów elektronicznych które dla innego użytkownika nie są możliwe, ja sobie nie dołoże nawigacji czy czego tam jeszcze.
Wracając do tematu, jak znacie kogoś kto całe życie marzył o 450 konnym, wolnossącym V8 ktore kręci się do 8250 rpm,połączonym z 2 sprzęgłową skrzynią i napędem 4x4 to mam naprawdę fajny egzemplarz do sprzedania, i już lecę po Veloce.