Tylko jak coś to żeby były z grawerem z prawdziwego zdarzenia, a nie jakąś laserową imitacją..
I tutaj nick byłby wysoce wskazany..
Nabazgrane z Xperia Z przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
Printable View
za około 100 zippo i grawer mech. diamentem np
A proszę Ciebie bardzo dla mnie też się zachciało coś takiego więc ogarnąłem temat
http://www.forum.alfaholicy.org/159_...sa_chetni.html
Pisałem do flatbeeta co by umieścił jako nowy temat w dziale sklep...
a ja myślę że każdy miłośnik Alfy powinien mieć w domu coś więcej niż tylko kubek, smyczkę, zapalniczkę, brelok itd.. chociaż oczywiście sama mam kilka gadżetów takich jak kubek, smycz i nerkę (ta akurat mojego autorstwa :D) czekam jeszcze na polar:P
Załącznik 115450
więc wrzucam propozycje innych nietypowych gadżetów, które uważam że fajnie byłoby takie mieć. Może ktoś by się podjął zamówienia tego typu gadżetów? Mnie osobiście najbardziej ciekawa wydaje się oprawka na dowód rejestracyjny (podpatrzone u innych) :P Skiny na laptop to też fajny pomysł, tak jak zeszyty lub notesy :) a już na pewno chciałabym nosić np. stringi z logo Alfy :D Co wy na to? Dla Panów proponuję urocze bokserki:o
Załącznik 115466Załącznik 115465Załącznik 115464Załącznik 115463Załącznik 115462Załącznik 115461Załącznik 115468
Okładka na dowód.. jak dla mnie przesada..
W naszym sklepie jest etui na dokumenty ;) (i zapewniam, że zwykła standardowa okładka mu nie przeszkadza :P)
Stringi lubię ale nie noszę :P (żonie ew mógłbym kupić)
Tylko nie bardzo widzę sens.. gadżety dla mnie to coś co powinno nas wyróżnić z szarego tłumu.. a z bielizną na wierzchu chodzi chyba tylko superman..
Co innego jakieś bikini czy inny strój plażowy ;)
Nabazgrane z Xperia Z przy pomocy Tapatalk & SwiftKey
wiadomo każdy ma swoje zdanie ;) osobiście chciałabym mieć też takie gadżety, które nie będą na pokaz
Widziałam ten pokrowiec ze sklepu:) .. ale jakoś nie bardzo mi podchodzi...:o
cześć,
pomysł odgrzewam po raz trzeci i ostatni.
A przy okazji trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie kto kupi i będzie nosił timexa alfaholików? Kurtkę, stringi, buty czy pasek ze znaczkiem forum???
Większość proponowanych tutaj gadżetów trafia do wąziutkiej grupki. Lwia część forumowiczów, kupiła smycz, parasolkę czy jakąś nalepkę. Rzeczy z których korzysta się w jakimś powiązaniu z wozem.
Są kalendarze, a tam od razu na pierwszy rzut oka wiadomo co to "alfaholicy".
Zastanówcie się nad celem tych gadżetów, bo na razie to nieustający koncert, coraz to dziwniejszych pomysłów które i tak mało kto kupi.