Ja byłem rok temu i uważam, że zupełnie bez rewelacji... Jak byście pojechali np do Lipska czy Frankfurtu, to byście zobaczyli co to znaczy zorganizować targi... U nas w Polsce to jest jednak na kiepskim poziomie.
Pozdrawiam ;)
Printable View
Ja byłem rok temu i uważam, że zupełnie bez rewelacji... Jak byście pojechali np do Lipska czy Frankfurtu, to byście zobaczyli co to znaczy zorganizować targi... U nas w Polsce to jest jednak na kiepskim poziomie.
Pozdrawiam ;)
heh to jak porównanie gówna do twarogu :P
w takim razie porównajmy targi poznańskie do łódzkich , gdzie u nas nie ma od dobrych kilku lat, a nawet jak były to nie umywały się do Poznańskich, idąc dalej to jedźmy do Detrroyt tam będą jeszcze lepsze ;D.
Jeżeli chodzi o nasze Polskie podwórko to targi Poznańskie to numer jeden, chyba że o czymś nie wiem i się myle to poprawcie.
ogólnie porównywanie Polski z naszymi zachodnimi sąsiadami mija się z celem :D a na samych Targach w PO nie byłem, ale nie wydaje mi się by były jakieś lepsze w PL :P
Niestety w tym samym czasie jadę na inną 2-dniową imprezę.
Ale następnym razem - czemu nie - chętnie się wybiorę zwłaszcza, że dawno tam nie byłem na targach w Poznaniu i chętnie zobaczę co i jak się zmieniło.
Natomiast co do cyklicznego spotu Łódzkiego.
Pierwsza niedziela 6-maja będzie przypadała w dłuuugi weekend i zapewne wiele osób ma już jakieś plany na ten czas.
To może by tak spotkać się w następną niedzielę 13-maja ??? (OBI - Rokicińska godz. 12:00)
Mnie pasuje 13 maj ;) Piszę się! :)
Zostajemy pod Obi czy jeszcze gdzieś potem jedziemy ?? :)
13 maj pasuje :)
Ja też przyjadę. Pierwszy spot Alfą. Już się cieszę!
W przyszłym tygodniu planuję zakup Alfy, jak faktycznie wszystko się potoczy po mojej myśli to też się pojawię.
Ja też się będę pisał na spotkanie bo na uczelni pewnie będę wiec się wyrwę.