No ja jak narazie tez nie miałem problemów z tym ze przed zima wymieniłem komplet świec i filterek paliwa oczywiście :)
Printable View
No ja jak narazie tez nie miałem problemów z tym ze przed zima wymieniłem komplet świec i filterek paliwa oczywiście :)
ja też nie mam żadnych problemów nawet po kilku dniach postoju na 25 stopniowym mrozie tak że jest dobrze :)
Siemano, przeglądając forum, wpadłem na owy temat. :D Ja każdemu w Tarnowie kto jedzie alfą mrugam długimi więc łatwo mnie "wyczaić" hehe...
Załącznik 47081
Witamy nowego kolegę. Do zobaczenia na najbliższym spocie :)
a tak nawiasem to kiedy jakiś spot?:)
Może jak te śniegi i mrozy odejdą, żeby można było na spocie się zaprezentować umytym i wypastowanym autem :)
Pany!
Założyłem H&R -30 (kupiłem na forum)
Nie ma tragedii z twardością (i tak bardziej miękko niż w skodzie po obniżeniu) a za to na wyglądzie taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak dużo zyskała :)
Coś mi tylko stuka dziwnie z tyłu przy hamowaniu i na dołkach większych :/ Więc albo źle siadła, albo poprzeczny już całkiem się sypie (wymieniam od jesieni i zawsze brak kasy :P)
Panowie jak wam ida przygotowania do sezonu letniego ? napiszcie cos ciekawego bo ciszaaaaa panuje :)
no to ja sie pochwale ze przygotowania wygladaja niezle :) felgi magnezowe Asso 18 cali sprezyny eibach zawieszenie Koni (gwintowane) wzmocnione przeguby i dokładka novitec na przedni zderzak :) tak to u mnie wyglada a u was?