Biała Alfa 147 widziana dziś koło kościoła na parkingu na krzekowie po godzinie 13 :)
Printable View
Biała Alfa 147 widziana dziś koło kościoła na parkingu na krzekowie po godzinie 13 :)
Pozdrowienia dla posiadacza niebieskiej 156 stojacej we władysławowie na klubowych ramkach (CWA 90LM).
P.S Pozwoliłem sobie strzelić 3 foteczki Twojej maszynki:) Ładne masz lampy z tyłu^^
---------- Post added at 18:49 ---------- Previous post was at 18:45 ----------
Pozdrowienia również dla kolegi z alfy 166 który mrugał podczas mojego powrotu z władysławowa z okolicach tczewa:)
P.S Mam autko na żóltych blachach:)
Pozdrowienia dla posiadacza pięknej, czerwonej AR 146 parkującej przy ul. Włocławskiej w Toruniu - naprawde fajnie się prezentuje ;)
Pozdrowienia dla kierownika srebnej 156 na blachach CLI :) na drodze do Kowalewa Pomorskiego, kolega pomachał mi ręką, ja odmachałam,nie wiem tylko czy nie za późno.
Dziś o 15:45 na Gdańskiej w okolicach Merkatora(wyjazd z miasta) widziana czarna albo granatowa 166 na ZS.... prowadziła kobieta:)
pozdrowienia dla srebrnej 147 na blachach ZKO. Widziana 22 sierpnia w godzinach 11:30-12:00, na trasie w miejscowości Manowo koło Koszalina :)
Widziana czerwona 155 (ZGR z klubowymi ramkami) na Wojska Polskiego przy Pl. Szarych Szeregów o 8.00 rano;)
FRANEK witaj- widziałem czarną AR 159- schowaną za TIR-em przed Sulechowem. W ostatnie chwili ją zauważyłem- nawet nie zdążyłem mrugnąc. Tylko żonie krzyknąłem , że piękną czarną Bellę minąłem. Pięknie się prezentowała. Pozdrawiam.
Już pisałem na Twoim regionalnym, że mieliśmy mijankę pod Sulechowem;)
Mega-szkoda, że nie widzieliśmy się z daleka, bo miałem młodego Alfaholika w fotelu pilota, który całą trasę z gór machał mijanym AR (nawet pod Legnicą zaczepiał policyjną 159) i tylko jedna Brera odwzajemniła pozdrowienia - z pewnością ucieszyłby się na bliźniaczą 159, która by mu odmachała;) Zresztą od niedzieli czeka na informację, czy ta czerwona 159 to był ktoś z forum (bo zauważył, że patrzyłeś w naszą stronę) ;)