pijemy bez grila :D
Printable View
pijemy bez grila :D
Ktoś tu jeszcze żyje? Jakieś spoty ktoś ogarnia, czy temat umarł?
Ja jeszcze dycham[emoji3]
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No widzisz, mieliśmy się zgadać na oglądanie motocykli [emoji14]
No właśnie. W tym miesiącu już sie napewno uda zgadać. Tylko muszę Hondę odebrać od mechanika, bo jest na regulacji zaworów i gaźnikow itp...
Ja ten tydzień jestem wolny, w następnym jestem na urlopie a kolejny znów wolny.
Jakby coś, to sie odezwę
Ok :-)
Siemka,
napiszę tutaj może ktoś będzie w stanie podpowiedzieć :) Znalazłem w Olkuszu ciekawe ogłoszenie otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-gt-1-9-mjtd-150km-lift-mp3-pdc-ksenon-98tyskm-polecam-ID6yKUpN.html - rozmawiałem ze sprzedawcą, który wydaje się dość uczciwy - powiedział że udostępnia na miejscu miernik lakieru i że samochód miał malowany lewy błotnik oraz drzwi. Jutro w Olkuszu będzie kumpel który samochód ma zobaczyć, czy jesteście natomiast w stanie polecić jakiegoś mechanika który mógłby to auto oglądnąć i ocenić - oczywiście odpłatnie.
Nie chcę robić sobie darmowych wycieczek, ale jeśli auto okazałoby się warte uwagi - mógłbym się wybrać. Będę mega wdzięczny za pomoc :)
Przy okazji pozdrawiam mieszkańców - z Olkusza pochodzi mój dziadek i swojego czasu mieszkając w Krakowie często tam bywałem :)
Tylko serwis Autoitalia przy 29-tego Listopada 14 w Olkuszu. Wielki miłośnik Alf, świetny specjalista