-
Wrażenia, wygląd...ale też i komfort się liczy ;) Ja dosyć często jeżdżę po kiepskich drogach, więc wiesz... Znajomy ma 215/45/17 w swoim golfie z bardzo obniżonym zawieszeniem i taczkę zrobił z tej fury, przyjemność z jazdy ma tylko na autostradzie ;) Teraz to będzie modyfikował, bo już mu to tak dalej nie pasuje mówi :) Wszystko jest dobre do czasu. Zważywszy właśnie na ten brak dobrych dróg w tym kraju, to niższego profilu jak 50 nie założę...każdy ma swoje racje przecież :beer: Dzięki za linki Nazar, nie szukałem w dziale "felgi z oponami" i tamta cena jest dziwnie niska :D... A co do 16-stek, to mnie się szprychowe podobają w 147-mce ;)...Pięcioramienne mnie jakoś nie przekonywały wcześniej, ale jak tak patrzę na Twoją Bellę drift-r, to akurat ten wzór mi całkiem podchodzi :P
-
Niema sprawy DonARello..:) Ja wertuje allegro non stop bo zawsze moze wpasc jakas okazja... A z felami jest jak z autami. Jak ktos chce puscic na szybko to wystawi w dobrej cenie...Teraz rynek wtórny jest zalany tak i autami jak i czesciami uzywanymi więc konkurencja jest normalna. Pozatym widać ,że gość angola rozbiera a po co mają mu teile leżeć-woli pogonić od strzału tymbardziej ,że im dłużej opona leży tym bardziej możliwe że sie "zdeformuje". Ps. Ja rozumie twoje podejscie -komfort/wygląd . Tak chciałem skusić w strone wyglądu bo za cene 15 kupisz 17 ( zbliżone) ale nie zmuszam bo to ty będziesz tym jezdzic....Powodzenia życzę w zakupie...I dopytaj o koła jak zamawiasz z daleka . Ja kupiłem z końca Polski kiedyś do BMW "idealy" , które po założeniu były chyba obrysem zbliżone bardziej do kwadratu jak do koła bo biły niesamowicie i trza było prostować . Najlepiej kupować z okolic , zawsze można pierw pooglądać.
-
Takie fele do Alfki jak najbardziej odpowiednie. Bardzo ladne no i firma porzadna.
-
2 załącznik(i)
Cytat:
Napisał
radek 145
Kolka juz gotowe, dosychaja powoli i jak tylko zrobi sie cieplo....... A ta wygladaja po moich zabiegach:))Załącznik 49762Załącznik 49763
-
Radek ...ładnie ,ładnie ..Szprychy w Alfredzie jak najbardziej na tak....A wiela cali mają???
-
17 i 7,5 teraz dumam nad oponkami
-
A co powiecie na takie: http://moto.allegro.pl/felgi-brock-b...199279712.html bo ja na brocki to jak pies na baby a w fajnym stanie i za maluśką kasę tyle ,że 10 cali szerokośći tył w 17 cali ....Ja tam kocham ranty a narazie zadowalam się moimi MIMami ale jak będzie okazja to zapodam jakieś Keskiny lub ASA-BBS
-
Jak chcesz wsadzić 10J do 156 ??
-
Niewiem dlatego pytam...Oglądając foty w przeglądarce na necie czy na innych forach tuningowych widziałem"nieprzecietnie" szerokie fele na Alfie i sam jestem ciekaw.....Nie mówie tu o wypychaniu nadkoli jak w BMW ale poprostu ciekawi mnie jak "oni" jeżdżą Alfami na skręcanej 18"???:)
-