Pozdrowienia dla srebrnej 156 DJA na ramkach widzianej dziś o godz. 18:09 :) na Spacerowej w Kamiennej Górze. Kierowca miał telefon więc mnie nie widział, a ja siedziałem w swojej na parkingu po prawej stronie.
Printable View
Pozdrowienia dla srebrnej 156 DJA na ramkach widzianej dziś o godz. 18:09 :) na Spacerowej w Kamiennej Górze. Kierowca miał telefon więc mnie nie widział, a ja siedziałem w swojej na parkingu po prawej stronie.
Chyba widziany dziś mattom na Legnickiej w Złotoryi stojący obok jakiegoś warsztatu czy czegoś takiego :)
Pozdrowienia dla mattoma widzianego dzisiaj w Złotoryi przy Neonecie....a później pod ścianą płaczu PKO...
Pozdrowienia dla Anety - włascicielki AR 147 z Sędziszowej, wizytóweczka wręczona i zamienione parę słów.... dobre półtora godziny. Jej dzieciaki miały ogromną frajde jak zobaczyły drugą taka AR :)
---------- Post added at 20:54 ---------- Previous post was at 20:53 ----------
Olaf, mnie nie widziałeś? kręciłem się po Złotej przez pół dnia :)
Przed paroma minutami na parkingu tesco ustawiła się koło mnie 156 na klubowych ramkach, zostawiłem karteczkę za szybą.
Pozdrawiam ;)
Pozdrowienia dla ciemnej 166 na ramkach, widzianej około 22:00 na AOW na wysokości zjazdu na Kąty (w kierunku A4). Wyprzedzałem cię środkowym pasem i zaświeciłem awaryjnymi ze srebrnej GTV :)
Ja na 99% też :)
---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:33 ----------
Czyżbym mijał dziś kolegę Molique w drodze do Wrocławia około 15:00 ? Z Wrocławia (w Cieszycach) jechała czarna GT bez ramek, ale na kozackich felgach i z chromowanym scudetto. Mrugnąłem być może za późno :(
pozdrowienia dla Alfisty : )tak mi sei wydaje bo wypytywal sie o Niunie na parkingu na shellu na nowej wsi legnickiej :) zamienilismy pare slow przy kasie bo ja w robocie bylem :( pozdro :)
Pozdrawiam również, fajne to Twoje autko, oby szybko dostało nowe serducho :) czy boczne szybki w przedniej części autka nie przysparzają policyjnych interwencji (fajnie się komponują, pytanie czy nie są zbyt ciemne :D )?
no niestety sa (ale wczesniej inaczej sie prezentowla bo tylnia byla tez ciemna i przednia miala lekki chrom :) ) :) a co do interwncji to roznie bywa :) chociaz szczerze mowiac to sie czepiaja
a ja pozdrawiam alfaholika z Jeleniej Góry- niejaki Kuba, który jeździ grafitowa 147. Przypadkowo w Jeleniej napotkałem Twojego brata,który od niedawna jeździ czarną 156 w dieslu.zamieniliśmy pare słow i stąd dowiedziałem się,ze jesteś gdzieś tu na forum.jeszcze ra
z pozdrawiam i do zobaczenia na drodze :)
Dzisiaj między 18.30 a 19.30 mrugał mi w Radzikowie kolega jadący w stronę Wrocławia czarną 147 przed FL (bez ramek). Odmrugałem. Jak się okazało, ostrzegał mnie przed policją :D
Dzięki :) :) :)
kto dzisiaj machał mi ze srebrnej 156 w Jeleniej Górze przy MCDonaldzie??? trudno było nie zauwazyć: pozdrawiam jeszcze raz
a ja pozdrawiam sympatyczna Pania, w srebrnym kombi na DWR mijana przy hallera/mielecka naprzeciw Carefoura :) ciekawe czy z forum...
Pozdrawiam kolege z srebrnej 156 SW, około godziny 17:40 na rondzie na Magnolii Park, byla rąsia:)
Będąc na gościnnych występach w JG przez niemal tydzień potwierdzam że się troszke aut kręci,
Chciałem jeszcze na forum pozdrowić kolegę mijanego w okolicach Castoramy...czarna 156 z ramkami ... rączka była :)
No więc tak. Około 11:00 w Mirosławicach mijana czarna 147 KLU ..... Zanim się ogarnąłem, że to klubowe ramki, to już było za późno. Mimo wszystko pozdrawiam. Później, na powrocie, około 17:30 widziany najprawdopodobniej kolega buksal (ciemna 156 DSW 22...) w Wojnarowicach. Machnąłem, ale chyba mnie nie zauważyłeś :) No i wreszcie około 19:30, w Ś-cy, na Łukasinie, mijana czarna 156 2.4jtd DSW 074.. Tu kolega również mnie nie dojrzał :P ale na pocieszenie zostaje mi koleżanka w srebrnej 156 we Wrocku na Grabiszyńskiej, mimo że nie na klubowych ramkach, to odmachała szczęśliwa jak dziecko na gwiazdkę :D
Też Cię Majkel widziałem, ale chyba za późno podniosłem rękę i nie zauważyłeś. Ale mam nadzieję, że wpadniesz jutro na spota garażowego i dasz mi się przejechać Twoją Alfą, bo chciałbym zobaczyć jak się jeździ z drewnem na sterze, bo zastanawiam się czy dawać moją kierownicę do obszycia czy drewno wstawić. Pozdrawiam również widzianą dzisiaj zieloną DKL która często stoi na osiedlu młodych i poliftową 156 SW SG***** która mnie na trasie do Wrocławia wyprzedzała. Na pewno też ją zaraz za mną widziałeś.
Tia, ale kumpel stwierdził że jestem nienormalny, że macham do każdej alfy, więc tym razem sobie odpuściłem xD
Bardziej z jagiellońskiej, raczej :p zagadałem się z kolegą, więc mogłem nie widzieć. Pardon ;]
Nie zastanawiaj się chłopaku, tylko wstawiaj drewno! Nie dość, że ładnie wygląda, to jeździ się z tym, naprawdę, bardzo przyjemnie. Zresztą zobaczysz sam jutro.
Nowa w rodzinie?:D Zapraszamy w środę o 19 pod most Milenijny.
a ja pozdrawiam wszystkich kierowcow z 3 maja na drodze Legnica-Gorzów-Szczecin-Kołobrzeg ;) jak zwykle pełno Alf na drodze :)
a ja wczoraj chyba to było wczoraj widziałem 147DWR była łapka i na pewno wczoraj 156 też DWR koło Galurii - też była łapka a ramki bodajże alfaclubu
PS. koko koko alfa spoko ;P ... łooo Boziu
Czerwona 147 z anteną CB na dachu około 11 na Konopnickiej w Złotoryi. :) Ja starałem się wyjechać z parkingu bo mnie jakiś d....k przyjeżdzający na rynek zastawił :)
Ja dziś namierzyłem znów białą 75'tkę :) :) :)
Pozdrawiam ciemnoniebieską AR156 na blachach DW... a raczej jej kierownika/czkę stojącą dzisiaj około południa na ulicy Hożej przy szpitalu w Złotoryi. Ramki były, zostawiłem krótki liścik oraz wizytówkę za wycieraczkami :)
Pozdrawiam również młodego kolegę w seledynowej? AR 166 mijaną dzisiaj w okolicach Nowej Ziemi. Światełka były, łapy też poszły w górę :)
W piątek koło 18 srebrna 156 koło hotelu diament na muchoborze, auto zaparkowane więc niestety nie pogadałem z kierowcą;)