Intercooler przezyl przygode calo, chodzi mi o ten plastikowy "tunel" co prowadzi od wlotu w zderzaku do coolera. Kiedy jest spot najblizszy, moze jakbys byl to bym ogarnal co tam masz.
Printable View
Intercooler przezyl przygode calo, chodzi mi o ten plastikowy "tunel" co prowadzi od wlotu w zderzaku do coolera. Kiedy jest spot najblizszy, moze jakbys byl to bym ogarnal co tam masz.
w najblizsza srode jest zlot :) jak ci zalezy na czasie to zapraszam do wtorku do siebie. Tyle ze ja za 20 zł nie zdemontuje samego mocowania bo kto mi wezmie ic bez niego. Całosć albo nic ;)
Ligar, Ty d.po wołowa!!!
Czemu nie mówiłeś, że chcesz to sprzedać :/
a czemu nie mówiłes ze chcesz to kupic ? :P
No tak, w sumie wymachiwałeś mi tym przed oczyma.
Ale nie zajarzyłem, no nie zajarzyłem :P
czego sie nie robi dla kolegów... cooler jutro sobie odbierz od marcina. Tylko nie zapomnij bo ma go w bagażniku :)
Jak dla ciebie 1500 zł :)
Musimy tę cenę negocjować troszku :D
Bedzie pan zadowolony ;)
No chyba, że Ty już opychasz swojego FMICa z pięknymi rurami z ocynku? :D
panowie, dzien wolny od pracy, wreszcie mam chwile czasu. Spot jutro 15.08 na parkingu plazy czy geanta? Gdzież się teraz umawiamy? Dawno nie byłem ;) która godzina?
panowie a gdzie sie umaeiamy jesli parking bedzie zastawiony wozkami i nedzie sie dalo wjechac?
Parking przed geantem? To pytanie, nie stwierdzenie, pytam, dawno nie bylem :p
tak przed realem dawnym geant na bora komorowskiego
Parking pod krokusem jest zamknięty.
Osobiście proponuję m1
a M1 nie ma szlabanow ? może plaza ?
Panowie musimy sie szybko zdecydowac :p
m1 nie ma szlabanów, tam masz stację neste to nie mogą zamknąć dojazdu
verten twierdzi że widział jakieś auta stojące pod m1
Panowie roześlijcie w takim razie wici że dziś pod m1 się spotykamy.
Weź ktoś lapka z FESem ;)
co taka cisza?? będzie ktoś?? :)
Ja pewnie będę, co tak bede w domu siedział. 307 trzeba przewietrzyć ;)
hahah 307 brzmi jak linia autobusu . ja pewnie tez pojawie sie. mzoe z kims jak sie nie bedzie to cos bało ;]
hehehe peugeot 307 jest jak autobus :) wiec prawie ;P
ja mam urlop...więc sobie przyjadę... a co mi zależy :D
Dawno mnie nie było... chyba zmieniło się miejsce na M1, w którym miejscu dokładnie i o której (ostatnio jak byłem, to parking przy Krokusie 19:00)?
PiterR - będziesz?
Krokus, godz. 19. Raczej będę :)
piter a ty kompa miales chyba brac ostatnio
pewnie cos jakas wymowka bedzie i sie nie pokarze. btw jezdzi oplem i chce wyzulic ode mnie smyczke alfy hehehe
Mi sie dzis nie uda, ale dozo za tydzien :)
A małą, biedną kobitkę z alfą też przygarniecie?:P
akcja przygarnij kropka ? :) alez oczywiscie. ajdach miales sie pojawic i co z Toba ?
Czy my komuś kiedyś odmówiliśmy? chyba nie :)
Razem z moim Romeem bardzo się cieszymy z przygarnięcia:)
suchutko! nic nie cieknie już i nie śmierdzi/pachnie ropą! jesteście wielcy! dzięki za naprawę mojej Alfy jednym kluczem i latarka :-)
Wypraszam sobie, latarek było więcej :) Fajnie że przeszło belli i już jej nie cieknie :D
Jak dobrze wszystko pójdzie, to w poniedziałek będę mieć w końcu zarejestrowane i ubezpieczone auto, więc będę mógł się zjawić. Raz już byłem na zlocie, rok temu. Ciekawe, czy ktokolwiek mnie pamięta :P
E tam wybrzydzasz :)
moze ja nie latam na prosiaku :P