No to git:) jedziemy
Printable View
No to git:) jedziemy
Jeszcze resztę alfistów by zwołał i wyścigi by były:)
Trzeba będzie tak zrobić. Będzie fajna zabawa
Kiedy wracasz
26 października planuje sie pojawić w mieście
Ok git
Spadam bo rano wstaje
Jak każdy :)
Ja jestem za :>
rdk nie bedziesz :P a ja jestem baaaaaaaardzo chetny :D
Panowie ostatnio wybrałem się z kumplami z pracy na gokarty w mostach i okazało się że sprawne były tylko dwa, i kolo który tam siedział powiedział, że jeden jest szybszy od drugiego. Więc żadna zabawa i odpuściliśmy. Wcześniej przez telefon byłem zapewniany że jest 8 maszyn gotowych do jazdy. Więc zanim się wybierzecie polecam sprawdzić :)
Zibi to z Tobą się dziś mijałem na trasie między Płockiem a Słupnem? Machnęliśmy sobie
Niestety nie:)
No właśnie zaskoczył mnie ktoś, bo najczęściej ze 159 nikt nie macha
Ja macham
Rdk zmień żarówki z przodu i z tyłu... na takie które świecą, bo przypał robisz :D :D :D
To ja Ci strzeliłem długimi z Vivaro przy rondzie na Winiarach :D
Rdk jest pijany, a w tym stanie zestaw noktowizyjny mu sie zalacza :D PS. Alfina na hamowni wypluła 137 KM i 332 NM czyli seria wyszła lepiej niż się spodziewałem :D ( fabryka podaje 136 KM i 304 NM ) Do poprawy jest jeden wtrysk, uszczelniacze na zaworach i trzebaby zajrzec przy okazji do regulatora cisnienia paliwa, a wtedy mam nadzieję na zdrowe 180 KM( poki co po wstepnym programie, bez dokładnych regulacji dała w pierwszym biegu 171 a w drugim 172 KM) japa sie cieszyla jak mlodemu cyganowi na odpuscie, ale trzeba niestety jeszcze troche poczekac, a wtedy nie potrzebne mi bedzie busso :D
Ale dźwięku benzyny nie zastąpi Ci żaden przyrost mocy w dieslu
Dzwiekiem nie pojedziesz, zresztą 2.4 takiego marnego dzwieku nie ma :P
Gdyby podłoga była znika to to auto juz by nie jeździło. To po 1 po 2 twoi pseudo znawcy z którymi przyjechales do mnie wybrali Ci słabą furmanke, bo nie dość, że nie wygląda to i nie jedzie. A i chyba pierścienie z lepszą Ci siedzą bo chmurę zostawiasz jak stara astra.Co do podłogi, to tak, była na niej rdza i jedna dziura którą zrobiłem.
Dzięki za diagnozę :D jutro złomuje
Spoko, nie moje auto, nie moja sprawa... Zresztą nie mam czasu i chęci na głupie rozmowy i chejty...
No to teraz podajcie sobie rączki na zgodę, poklepcie po pleckach i wracajcie dalej bawić się resorakami... ;)
W pracy jestem, nie mam czasu :)
Powiedz co Cie interesuje jego podłoga ? Boli Cię to ? żebyś ty w swoją Alfe wpakował tyle serca co on to bede Ci mówił dzień dobry. W mojej Alfie też nie było podłogi no i co ? będziesz się naśmiewał ze mnie ?? chora opcja !!! Pierwszy raz spotkałem się w naszym temacie z takim tematem jak Ty zarzuciłeś... Wpadnij na spota przedstaw się pogadaj i wtedy rzucaj takimi tematami ;) Pozdrawiam
Dolarinho - my to możemy dopiero Ci zdiagnozować Alfę, jak zbierzemy własnych 'specjalistów' - ze szczególnym uwzględnieniem podłogi - zobaczymy, czy Twoja jest z tej limitowanej edycji specjalnej, której rdza nie trawi... zobaczymy ;) Następnym razem jeśli zamierzasz 'palnąć' głupotę - to chociaż (tak jak już wspomniał Seba) wpadnij na spot - daj się najpierw nam wyśmiać w rzeczywistości, a potem pisz w internecie co Ci się podoba... Zasada jest prosta - najpierw się poznajemy osobiście, a potem piszemy co nam ślina na język przyniesie (bo wtedy można przymknąć na to oko i pośmiać się wspólnie), a Ty przychodzisz "z ulicy" i od razu rzucasz takimi tekstami. Trafiłeś w czuły punkt - bo Alfa Roberta jest naprawdę wyjątkowa (najbardziej dopieszczona wśród naszych płockich alfistów) - stąd całe nasze oburzenie. Niestety 'fałka' nie daje tu żadnych przywilejów i każdy z każdym jest tu równy - więc powtarzam po raz kolejny - zapraszamy na spot.
Mam nadzieję, że nie masz w planach przypadkiem teraz przestać udzielać się na forum - tylko jak człowiek postarasz się być na spocie, który mam nadzieje odbędzie się jakoś w listopadzie.
Panowie - nie mam racji ?
A właśnie Pany może ustalimy jakiś listopadowy termin, żeby każdy mógł się zebrać i żebyśmy całą ekipą spotkali się - pewnie ostatni raz w tym roku, bo u nas to ciężko :D :D :D proponuję 9 listopada ? co Wy na to?
Ja na to jak na lato :D Ostatni raz w tym roku? Lichy, my sie widzimy kilka razy w tygodniu, tylko nie w pełnym gronie :P Pewnie ostatni raz zobaczymy swoje Alfy w letnim wydaniu, a potem kilka miechów na 15 calowej bieeeeeeeeeedzie :/ z tym tylko, ze ja 9-tego zaczynam 2-gie zmiany :( Ale zwazając na niektóre osoby to moze dobrze, ze nie bedzie mnie tam.
No my Robson to widzimy się prawie codziennie, haha :D ale chodzi o pełny skład, tak jak kiedyś 15 alfinek... to róbmy listę na 9 listopada (godzina do dogadania):
1. Adalberto
2. Robert (masz być i chuj)
3. Lichy
Sprobuje cos ogarnac, ale nie obiecuje
Po rozmowie z Adalberto zjawię się też i ja jeśli nic się nie wydarzy ;) pierwszy raz u Was ;)
Zapraszamy, zapraszamy :D
Witam, trochę poza dyskusją - w związku z Reanimacją 164, poszukuje kolektorów dolotowych od 3.2 GTA. Może ktoś słyszał o możliwości zakupu?
Jedyne co mi przychodzi na mysl to Szwagry z ciechanowa.
Witam. Po rozmowie z Adalberto, zapisuje sie :) godzina i miejsce do dogadania
Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
ja tez się pisze oczywiście ;) Mam nadzieje że frekwencja dopisze ;)
Spotkanie myślę ze zaczniemy o godzinie 15 tradycyjnie pod teatrem a potem się gdzieś ruszy ;) co Wy na to ? :)
O 15 ja odpadam
pomyłka ;)