Podsumowując ;)
Najwieksza frekwencja jest jak omen przyjeżdża na czwartkowe cwiartki ;)
Verzonden vanaf mijn iPhone 4S met behulp van Tapatalk
Jak dobrze zakisi,to wpadnie.
hmm takie małe pytanie czy ktoś kto będzie jutro ma może jedną ramkę odsprzedać?
Ktoś? coś? dziś? :D
Izany poć rowerem :P staniemy se razem na kresce dla jaj :D
Nie da rady bo do Zabrza teraz jadę na kole :P (za dwa tygodnie mogę podjechać do Ciebie i razem przyjedziemy na 3 stawy). Ale dzisiaj wsiadaj i spalisz maca/kfc od razu :P
http://www.forum.alfaholicy.org/imag...013/07/135.jpgCytat:
UWAGA !
Dręczy nas od pewnego czasu kwestia bezpieczeństwa podczas ćwiartek. Postanowiliśmy więc napisać kilka podpunktów dotyczących kwestii organizacji. Oczywiście nie będziemy nikogo karać za nieprzestrzeganie tych reguł, bo jest to właściwie niemożliwe. Nie chcemy żebyście robili to dla nas tylko dla własnego bezpieczeństwa i dla jeżdżących.
1* Na załączonym obrazku kolorem czerwonym zaznaczyliśmy miejsce, w którym prosimy NIE STAWAĆ, ani pieszo ani samochodami, utrudnia to wjazd/wyjazd samochodów na/z parkingu. Przy wyjeździe nie widać czy jedzie coś z góry czy z dołu i w ostateczności ktoś niepewnie zaczyna wyjeżdżać stojąc połową auta na pasie drogi. Ta sama sytuacja dotyczy wjazdu na parking. Gdy skrzyżowanie będzie wolne od publiczności oraz samochodów zaparkowanych zaraz przy wjeździe to cała organizacja ruchu w tym miejscu będzie przebiegać dużo sprawniej.
2* W skrajnych przypadkach uprasza się publiczność stojąca w pobliżu tamtego miejsca o minimum zaangażowania i podpowiadanie wyjeżdżającemu z parkingu czy może jechać czy też nie.
3* W miarę możliwości uprasza się również kierowców o nie przejeżdżanie w poprzek drogi na parking oraz z niego. Lepiej byłoby, gdyby każdy uznał, że po obu stronach jest nakaz skrętu w prawo.
4* Prosimy też o: NIE wychylanie głów poza ramy chodnika (jest on wystarczająco długi na całej prostej żeby móc spokojnie stanąć i obserwować), NIE stawanie jedną nogą na jezdni ani nie przechodzenie czy też przebieganie w miejscu innym niż pasy (także na pasach o nie przebieganie na siłe przed jeżdżącymi samochodami, nic się nie stanie jeśli ktoś poczeka te 10 sekund dłużej żeby przejść), NIE machanie telefonami z flash'em żeby zrobić zdjęcie czy nakręcić film.
5* Do jeżdżących: ścigamy się tylko w jedną stronę, nie ma więc sensu butować auta pod górke wracając na start, prosimy więc robić to z rozwagą.
6* Samochody, które pojedynczo jadą z góry prosimy przepuszczać i czekać aż przejadą miejsce skrzyżowania.
Zasady te tyczą się wszystkich, bez wyjątków, zarówno nas jak i was, jedyne więc czego od was wymagamy to ich uszanowania.
Liczymy, że każda osoba, która jeździ na spoty i przeczytała ten post będzie się stosować do treści w nim zawartych oraz przekazywała dalej tę informację. Z góry dziękujemy i jak co tydzień zapraszamy w czwartek
będzie ktoś jutro?
O to samo chciałem pytać, bo ja bym się może wybrał do kato.
Jo byda ;-)
Ja tez bede
Również :)
A czy ktoś mi może powiedzieć gdzie na stawach spotykają się ćwiartkowicze? Bo chciałbym się dziś wybrać
pierwszy raz i ja bede :P
Kto dziś na Bank bydzie? :)
jo i oscar i moze niewiem ktoś jeszcze idemy na plaza na 3stawy pograć w siata pokompać sie jak komuś pasuje to wbijajcie do nas :D zawsze to coś innego niz kopanie w oponki :D Pozdro ;]
W siatke bym pyknął... ale nie wiem czy mi się będzie chciało przyjechać:D
http://www.forum.alfaholicy.org/imag.../2013/08/7.jpg
Jakby ktoś nie ogarniał to tutaj jest mapa dojazdu :>
Kto dziś będzie i pożyczy mi HAK na 2 tygodnie? :D
Izany, a co przykleisz sobie go na SuperGlu ??? :D
Ty mówisz o tym wkręcanym do holowania samochodu, to ja Ci pożtyczę, tylko sie przypomnij bo mam dwa. Podkreslam POŻYCZĘ :)
Bedzie ktos dzisiaj???:P
Będzie będzie :)
Dziś wolne więc :) podjadę i na wieczór mam jeszcze inne plany np. ul. Mariacka ;)
Postaram się również dotrzeć do Was :)
Ale nie dotarłeś :dance3:
Za to my byliśmy :)
Niestety nie wyszło ..., ale nie martw się u Piotrka na grilu (ognisku) napewno się zobaczymy :)
PS. Masz już pomysł na ustawienie stanu faktycznego licznika??? Bo mi zaniedługo pyknie 300 000 km i chciałbym to zobaczyć :)
Ciao! Dzięki za spota . Okazuje się że po mimo wakacji (urlopów) pojawili się nawet nowi klubowicze - pozdrowienia ;)
Hejka! Byłem po raz pierwszy i z pewnością nie ostatni. Miło było Was poznać. Pozdrawiam i do zobaczenia następnym razem :)
Ja się pojawię na spocie pewno jak moja bella przejdzie operację serca :P
Panowie mam olbrzymią prośbe, poszukuje dobrego warsztatu/mechanika na terenie Śląska, który zna się na rzeczy, mam już dość ''Wieśków'' znających się tylko na VW
przy okazji odsyłam do tematu..: Problem Alfa GTV 2.0 TB, PANEWKI PONOWNIE
Read more: Bytom i okolice szukam Alfaholików?? wpisywać się :D
P.S. Znalazłem jakiś warsztat specjalizujący się tylko w Alfach w Będzinie, jakieś opinie ?
Read more: http://www.forum.alfaholicy.org/malo...#ixzz2cPG4dlyY
W Będzinie to u Darka- dokładniej na Grodźcu.
Specjalizacja to benzynowe silniki Alfy. Osobiście polecam- ale z terminami masakra więc lepiej dzwoń od razu:) Tu masz jego temat: http://www.forum.alfaholicy.org/uslu...gi_bedzin.html
Jak chcesz nr. kom to pisz na PW do mnie.
Pzdr