Czyja czarna 166 KOS pogoniona dzis w Tychach na Jaskowickiej? pozdro;]
Printable View
Czyja czarna 166 KOS pogoniona dzis w Tychach na Jaskowickiej? pozdro;]
Pozdrawiam czarną 155 ktora mnie wyprzedziła na oświęcimskiej ,potem skręciła gdzieś w prawo , kolego zobacz sobie oponę tylną prawą od wewnątrz wyglądało tak jakby miała wybrzuszenia.
Pozdro dla czarnej 159 taxi dzisiaj na mikołowskiej ok 14 :)
Pozdrawiam właściciela czarnej Giulietty na SPI która śmignęła koło mnie o 20 w tunelu w Katowicach ;)
Hehhehe koło nas smignęła ta Giuletta na DTS przed Auchan w Kce. Tez pozdrawiam;)
Pozdrawiam czarną 147 KWI wczoraj o 15.00 na Nowohuckiej w KRK.
Wczoraj niezłe zjawisko... na drodze pomiędzy Radlinem a Jankowicami 3 Alfy jedna po drugiej... Srebrna 156 po Lifcie + czarna 147 (moja) + czarna 147 po Lifcie... pozdrowienia dla kierowników... Ja musiałem zwolnić na "kocich łbach" żeby nie przytrzeć podwoziem i wtedy obie mnie połknęły
Pozdrowienia dla 147 SB szatan:)
Wyjechaliśmy razem z Mc przed Legnicą i jechałem za Tobą niestety bez reakcji:P Wytłumaczony jesteś bo jechałem Signum, ale odmachać mogłeś:P
Widziana wlasnie czarna 156 na blachach ZMY w Hönow w kierunku na A10. Obmigane, ale kolega sie nie zorientowal.. Ktos z forum moze??
Gesendet von meinem LT18i mit Tapatalk 2
Pozdrawiam Panią z 166 w kolorze Rosso Proteo, 2.4JTD, na ramkach alfaholików przy Biedroce w Kłodawie (wlkp), jechałem wtedy skuterkiem (pomarańczowo/złoty), łapka z mojej strony była.