Czyli niebawem ruszamy z wątkiem [159] Swap silnika z 2.4 na 1.9? :-)
Printable View
Czyli niebawem ruszamy z wątkiem [159] Swap silnika z 2.4 na 1.9? :-)
Albo pojawia sie tanie 159 z zachodu do remontu silnika :)
Planuje jutro jechac obejrzec i mam nadzieje zakupic ten model:
http://autokutno.pl/alfa-romeo-159-1...ra-po-oplatach
Co myslicie?? Podobno jest ksiazka serwisowa i nawet na zdjeciach ladnie utrzymany. Fakt Kutno niestety ale chyba warto jechac jak myslicie.
Myślę że typowe handlarzyny. Nie ma co się zdjęciami sugerować bo wystarczy trochę czasu i każde auto będzie na nich dobrze wyglądać. ;)
Powiem szczerze ze przez tel koles bardzo mily i zachwala auto tylko jest strach jechac po ostatniej wtopie w Pleszewie gdzie przez tel smochod oplacony gotowy do jazdy a na zywo bez niczego nawet tablic koles nie mial tylko wydrukowane. Poczkam na opinie innych.
Jak masz daleko to szkoda Twojego czasu i paliwa. Niech ktoś z okolicy rzuci okiem czy warto ruszać 4 litery.
Znalazłem na mobile.de dwie alfy z przebiegiem 10 i 20 km. Jest napisane gwarancja ale ciekawe czy fabryczna, 2-letnia?
Kiedyś tak kupiłem Ducati w Niemczech. Motor stał 3 lata w salonie bo nikt go nie kupił a ja wziąłem nówkę sztukę za pół ceny i miałem normalną gwarancję na 2 lata.
Te alfy tanie nie są jedna coś 30 a druga 40 tys euro.
Witam. Panowie powiedzcie czy ktoś oglądał dokładnie tą sztukę http://otomoto.pl/alfa-romeo-159-1-9...C33217234.html. Czy warto jechać i oglądać?
Pytanie gdzie się podziały spryskiwacze do tych reflektorów, kierownica czarna, reszta srebrna, tyłek raczej klepnięty i nie wiem czy pokrywa silnika 8v z tego rocznika wygląda tak jak w poliftach ale u mnie wygląda ona zdecydowanie inaczej.
Typowy opis
Gość nawet nie wie co sprzedaje...
Ogladalem te alfe i wedlug mnie nie warto jechac. Na zdjeciach wyglada niezle niestety na zywo nie jest juz tak rozowo. Malowany przedni lewy blotnik, niespasowany przedni zderzak z maska i blotnikami, peknieta tylnia lampa, wytarty slupek od kierowcy ( nie wiem kto tym jezdzil :confused: ) poza tym lakier dziwnie nie rowny (na mierniku od 60-180) z wieloma rysami i odpryskami. Handlarzowi nawet nie chcialo sie wytrzec kleju z deski po oderwanym uchwycie do telefonu, wygladalo jakby ktos rozmazal gume do rzucia :bad: Nie wiem niestety jak z silnikiem bo handlarzyna byl tak zajety rozmowa z kolegami, ze nie mial czasu podejsc i odpalic fure...