W to, że gdziekolwiek będzie można się śmignąć QV-ką, to bym za bardzo nie wierzył. 1,5 ceny 4C, a 4C obwozili jakby to był Aston Martin.
Printable View
W to, że gdziekolwiek będzie można się śmignąć QV-ką, to bym za bardzo nie wierzył. 1,5 ceny 4C, a 4C obwozili jakby to był Aston Martin.
Nie wiem, czy już było:
https://www.youtube.com/watch?v=tS4C04bG-Bo
Od 6:40 jazda 2-litrową benzyną. Jak dla mnie dźwięk w zupełności pasuje :).
Może masz rację. :) 5 sztuk w ogóle, w Lublinie więcej by się pewnie i tak nie zmieściło. [emoji14] A co do call center to racja, facet uważał że wersja QV to z napędem na 4 koła.
Wysłane z mojego HTC One_M8 przy użyciu Tapatalka
There appear to be four drivable Qvs in existence according to my friend who was amongst the 50 journalists at Ballocco.
To tyle w kwestii obecności QV w najbliższym czasie w Polsce.
Czytam was i czytam i skromnie pytam: myslicie,ze na " zachodzie" ,auta wartosci 40tys euro i wiecej ludzie kupuja za gotowke ? Jest tak samo jak u nas ,albo kredyt konsumencki,albo leasing. Dziwne macie przekonania,jako by Polska byla jakas Republika Konga w Europie. Polacy nie odbiegaja standardem zycia od statystycznego Europejczyka,tyle,ze nie w takiej liczbie jak w panstwach bogatszych. Tam jest wiecej klasy sredniej i tylko tyle.
Mierży mnie umniejszanie wlasnemu krajowi i mowienie,ze jestesmy gorsi ,tylko dla tego,bo " ja" nie moge na cos sobie pozwolic.
W naszym kraju auta o wartosci 130 tys + ,wbrew pozorom,znajduja wielu nabywcow i to wlasnie ksiegowosc na wespol z marketingiem decyduja o slupkach sprzedazy.
Ps.To tylko moje prywatne zdanie,ale czasem mam wrazenie,ze poziom uswiadomienia na forum zatrzymal sie 10 lat temu...
rybakmj: niestety jeszcze odbiegają. Możesz sobie policzyć na włoskiej stronie wysokość raty kredytu konsumenckiego za gołą Gulię. Kwota waha się od 600 do 700 euro. W Polsce kredyt samochodowy będzie jeszcze droższy niż strefie euro. Weź statystyczną polską rodzinę (nie mówię o warsiawce) i pomyśl czy kogoś będzie stać płacić ratę za auto typu 2600-2800 PLN. Stać nas na płacenie 600 - 700 PLN bez obciążenia budżetu.