To byłem ja :) Pozdrawiam
Printable View
Witam,
takie pytanko, czy w Sosnowcu, Dąbrowie Górniczej albo Katowicach nie ma 'normalnych' posiadaczy Alf ? :P zawsze świecę, macham i nic..
pozdrawiam z grafitowej 147 :)
pozdr dla kierownika srebrnej 156 sw po fl najpewniej Phoenix'a :) widzianego dzis o godzinie 22:30 na rondzie kolo niwy w Oświęcimu :) Ty mnie nie widziałeś na pewno :) jechałem jako pasażer w czarnym focusie :)
Ja może nie do końca normalny jestem, ale staram sie wszystkim w miare mozliwości odmachiwać :-P. W Gliwicach widuję parę alf ale nikt nie macha i nie mruga :-P
Ja zawsze macham, mrygam, trąbie :D Wczoraj zresztą wracając z gór (od strony Żywca jechałem na Katowice) pomrygałem 156 po FL SW, która wcześniej za mną jechała - jakoś od Tychów mniej więcej ;)
Kolega miał chyba "dłubniętego" diesla, albo przynajmniej po programie - bo jak już turbo dziura minęła, to leciał jak dziki :D
Pozdrowionka dla kierownika/kierowniczki (nie widziałem) oramkowanej czarnej 159-ki w sedanie, która wyjeżdżała dziś po 15 z Mickiewicza na Grunwaldzką (w Jaworznie oczywiście) :)
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 156ki na ramkach (chyba SI) który jechał po 16tej na chorzowskiej.