Wysłane z mojego MT7003 przy użyciu Tapatalka
Printable View
Alfka dziś odkurzona :) I wpadły letnie dywaniki :)
Odkurzona, umyta, zmienione dywaniki na welur, założone LEDowe żarówki postojowe na tył oraz przód ( niestety błąd spalonej żarówki nadal jest, nie wiem czemu, a LEDy z canbusem ) , zamówione tarcze na przód Mikoda GT wentylowane, nacinane, nawiercane oraz malowane na czerwono wraz z klockami Mikoda. W sobotę montaż ;)
jak założysz daj znać jakie "głosy " Ci wydają... Mi właśnie skończył się okres docierania, zrobiłem ponad 400km i często popiskują, choć nie zawsze, a od jakiś 100km też czasem jest dźwięk jak by metal o metal tarł, masakra... dziś to jeszcze raz rozebrałem ze względu na ten dźwięk i wszystko jest ok, trzeba będzie się przyzwyczaić :/ a i przy hamowaniu mocniejszym tak ponad 100 huczą/ szumią...
Teraz tarcze które mam przejechały 60 tyś km tyle że wentylowane i nacinane, bez nawierceń + klocki brembo i teraz tylko klocek zaczął popiskiwać, ale nie przy hamowaniu, tylko przy wolnej jeździe.
Pomalowane wszystkie zaciski przód i tył.
Ja dzis skromnie. Jedynie umyta;-)
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Założyłem letnie kapcie + dywaniki .
Wymiziane S3 mini!
A ja dziś zaszalałem:)....................................o bydwie umyłem ,a niech się błyszczą:cool: