I my się zjawimy na 100% :D tyle że Fiatem przyjadę - Alfa stoi w kawałkach w garażu :) a ja staram się ogarnąc mieszkanie po remoncie :D. Za mało czasu na wszystko :) . Do zobaczenia na zamku :) może będzie już śnieg !!
Printable View
I my się zjawimy na 100% :D tyle że Fiatem przyjadę - Alfa stoi w kawałkach w garażu :) a ja staram się ogarnąc mieszkanie po remoncie :D. Za mało czasu na wszystko :) . Do zobaczenia na zamku :) może będzie już śnieg !!
Panie i panowie to już jutro zapraszam !!! Zamek książ parking przed oślą bramą godzina 12.00
Będę :-)
Wydziargał Idol 2S
Jestem i nikogo nie widzę, 15 zł za wjazd :-(QUOTE=Gracekk;1745711]Będę :-)
Wydziargał Idol 2S[/QUOTE]
:) ajjjj cierpliwością się trzeba było wykazać bo my czekalismy na wszystkich na dole żeby powiedzieć ze bezsensu sie tam parkować bo to 15 zł :) potem przeszliśmy do kawiarni :( szkoda
Edit: Dzięki za spotkanie i do zobaczyska nastepnym razem :)
No sorry spotkanie było punkt 12 ze względów finansowych nie parkowaliśmy przed zamkiem tylko przed stadniną dzięki czemu zaoszczędziliśmy na kawę i ciacho dziękuje wszystkim obecnym za miłą atmosferę do zobaczenia
Sorry że nie mogłem dołączyć. Tak jak wspominałem Robertowi przez telefon mam sporą obsuwe w remoncie... mialem juz tam mieszkac ale nadal nje wykonane jeszcze prace nie pozwalają mi na to.
Do zobaczenia następnym razem.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka
Mała frekwencja, ale za to spotkanie udane, było miło :) A w sumie przy autach staliśmy chyba nawet do 12.20, tak więc kolega Zygmunt trochę za bardzo się spóźnił, bo my już piliśmy pyszną kawę :P
Żałuję ze nie wpadłem ale juz nie mam swojej małej :( poluje teraz na 159 ;))
Udanych poszukiwań celuj wysoko:)