Na twoim miejscu to ja bym się cieszył, że jestes cały, a nie że się plastyk pogial.
Printable View
Moim zdaniem to masz dziwne roszczenia... Ja kupiłem sobie taką dmuchawę makity akumulatorową do liści i po każdym myciu, zamiast wycierać auto, to używam dmuchawy, wydmuchuję wodę z każdej szczeliny i zacieków nie ma, na koniec podocieram mikrofibrą i jest w porządku.
- - - Updated - - -
Hej! Ja też często lubię poleżeć pod Julką. Kupiłem porządne najazdy i kliny pod koła i jest w miarę bezpiecznie.
racja to tylko auto, ale wkurw byl... dopiero po ochlonieciu przyszly przemyslenia ze chyba nie miabym po co koszystac z ac jakbym zostal chwile dluzej pod autem. Wiem, ze juz napewno bez kanalu nie znajde sie pod zadnym autem
Jednemu cieknie z lusterka, drugi cudem uszedł z życiem, to ja z innej beczki:
- orientujecie się czy wiązki dla drzwi z keyless/podświetleniem klamek różnią się od zwykłych?
może ktoś z szanownych dokładał sobie podświetlenie klamek i wie jak ten temat ugryźć...
Strzelam że to nie jest zabawa w stylu plug and play.
Mocno się różnią od drzwi do lusterka ,wiązka z keyless ma więcej przewodów choć kostki są takie same .Ciężko to przepchnąć przez obudowę lusterka .