Każdy znalazłby coś dla siebie...
Printable View
Każdy znalazłby coś dla siebie...
Wiecie ilu nas jest?
33345 użytkowników.
Z czego 1339 logowało się przez ostatnią dobę.
Panowie, bez złośliwości, ale sprzedaż 45 zegarków wśród tej populacji nie rzuca na kolana.
Dla porównania popatrzcie na ilość chętnych na kalendarz.
Uważam że trzeba nieco przemyśleć asortyment gadżetów.
Pozostawiam Wam pod rozwagę.
pozdrawiam
@bocian - cóż, uproszczenie nieco zbyt radykalne i raczej nie oddające istoty sprawy.
@peter_220 - sprytny? raczej patrzę z innej perspektywy. Trochę szerszej.
Panowie, kończąc temat, starałem się podjąć dialog i powiedzieć, że w "gadżeciarni" mało jest pomysłów które zainteresują szerszą grupę użytkowników. Mało kto to będzie kupował.
Nie zgadzacie się? OK.
Podoba się jak jest? OK.
Jakieś wnioski? Nie? Też OK.
miłego wieczoru.
A ja ze swojej strony chciałbym zaproponować przedmioty wykonywane przez moją żonę są to : szkatułka a na kluczyki oraz dokumenty , chustecznik czyli pojemnik pudełko na chusteczki wymienne kwadratowe , podkładki pod napoje , wszystkie przedmioty są wykonane z drewna sosnowego ręcznie malowane zdobione techniką decoupage , możliwość personalizacji przedmiotów z własnym nickiem , zainteresowanych zapraszam , podkładki ze zdjęciem poglądowym .
pudełko na chusteczki - wymiary : 13x13 wysokość 14cm
szkatułka na dokumenty i kluczyki dla swojej belli - . wymiary : 17x17 wysokość 7cm
podkładki z pudełkiem 6 szt. + pudełko -. wymiary : 10x10cm
podkładki bez pudełka 6 szt. - wymiary : 10x10cm
pozdrawiam
Załącznik 115504Załącznik 115505Załącznik 115506
Ja to bym kupil naklejke z koniczynka jakby byla cos takiej wielkosci zeby nakleic z tylu pod lampa zamiast napisu JTD :) mysle ze to by wygladalo fajnie i smacznie :)
Wszystko fajnie. Krytyka jest zawsze w cenie, ale lepsza byłaby tzw krytyka konstruktywna.
Każdy użytkownik forum może zaproponować jakieś gadżety. KAŻDY.
Masz pomysł? Podziel się nim z nami, a nie tylko krytykujesz, że "wąska grupa". Na pewno zostanie wzięty pod uwagę - dobrze by było gdybyś przy okazji podrzucił ceny przy zamówieniu powiedzmy 50 szt, ustalił jakie jest minimalne zamówienie etc. To jest forum, a nie sklep z gadżetami.. ludzie poświęcają swój wolny czas żeby reszta mogła zamówić i cieszyć się z gadżetów.
A realizowane są takie gadżety, którymi było realne zainteresowanie - najczęściej (albo nawet zawsze) w formie sondy.
Nabazgrane z Xperia Z przy pomocy Tapatalk & SwiftKey