Panowie ja się pisze na spotkanie w słupsku bo dalej się boje ponieważ nie zainwestowałem w zimówki myślałem że zimy nie będzie w tym roku... hee
Printable View
Panowie ja się pisze na spotkanie w słupsku bo dalej się boje ponieważ nie zainwestowałem w zimówki myślałem że zimy nie będzie w tym roku... hee
Piket, byłem właśnie odebrać żonę z Ustki. Droga ze Słupska do Ustki jest czarna, praktycznie jak cała ustka. tylko boczne dróżki są białe. Nikt nie będzie świrował;) a jak coś, to się przecież Cie wyciągnie:)
Więc co powiecie jutro o 15 zbiórka na McDonalds? i wspólny wyjazd do Ustki? można by też napisać na Koszalińskim temacie, może chłopaki by wpadli...ale najpierw dajcie znać kto jest chętny
jestem za, zeby sie w ustce spotkac bo i tak u rodzicow na obiedzie bede o 14:00. ale wolalbym okolo 16:30 sie spotkac na drugim molo.
myślę że 16.30 to trochę za późno, może już być za ciemno. 16.00 może być? i dlaczego na zachodnim? tam nie można zjechać na plażę.
co z resztą Alfisti?
jak mnie ktos zabierze to moge jechać :)
jeśli wypali, to wpadnę po Ciebie. zalezy ile ludzi się zdeklaruje. tylko że ja juz będę musiał jechac o 14.30...więc kicha, plany mi się zmieniły, bo na 15 muszę żonę do ustki zawieźć
Wiecie następną będę chciał sprowadzić ze skandynawii w wersji na zime a to dlatego że alfy były produkowane na dwa rynki, ciepłe takie jak większość alf i te na zimne,wyposażone zostały w pare dodatków np. elektryczne grzałki do płynu chłodniczego. 2.4 to długodystansowiec nagrzewa sie dopiero po kilkudziesięciu kilometrach no chyba ze sie butuje to szybciej ale w zimowych warunkach but odpada, za to po kilkuset kilometrach jest tak gorąco że aż parzy w stopy.
---------- Post added at 09:04 ---------- Previous post was at 09:02 ----------
Sprawa spota to obecnie nie mam alfy,żona pojechała do mamy i nie wiem o której wróci, polonez może być?
Jak by się dało to weź Alfę, jeśli nie to trudno. Poldek też będzie ok. a o tej produkcji na 2 rynki to nie słyszałem...
to jaki wniosek? kto sie pisze konkretnie i jaka godzina? i gdzie? bo nie wiem juz
Dobra, umawiamy się tak. Port zachodni (przy zjeździe do morza) godz 16.00. Wszyscy wiedzą gdzie to jest? Ja będę na 100%. Napiszę do Koszalinian...może ktoś wpadnie.
Z tym że Kjanicki będzie musiał się jednak z kimś innym zabrać. Tio weźmiesz kjanicki? bo ja nie mogę jednak