Ile czasu masz? Miesiąc?
Wysłane z mojego Apollo Lite przy użyciu Tapatalka
Printable View
większość piszczała po tygodniu. Ori zbierają idealnie i cicho
Oximo nie polecam. Zakupione w grudniu. Na początku wszystko elegancko. Po 3 miesiącach podskakują i piszczą. Jazda powyżej 100 km/h w deszczu nie do zniesienia. Teraz na warsztat idzie Negotii. U ojca zakupione 1,5 roku temu zbierają, nie piszczą i nie podskakują na S-max'sie.
mam dopiero 2 m-ce.... no cóż zobaczymy. wczoraj do Mito żony zamówiłem takie coś. Koszty śmieszne więc można poeksperymentować. Tam ma dobra bazę bo aerotwin. zobaczymy jak się to spisze.
http://allegro.pl/show_item.php?item...g5Yzc5MWEzNw==
A jak z wycieraczkami Hybrydowymi http://allegro.pl/wycieraczka-hybryd...rs_rule_id=201
Używał ktoś takie, opinie?.
U mnie od listopada siedzą Valeo. Zbierają elegancko i są ciche. Był moment w zimie kiedy miałem ich dość, potem po nałożeniu warstwy hydrofobowej też było 'tak se', za to teraz jestem bardzo zadowolony.
Mam za to problem z tylną wycieraczką, nie zbiera górą. Była wymieniona sama gumka, ale to chyba problem z całym ramieniem, że nie dociska?
Ja tez od ponad 6 miesięcy Valeo First czyli te tanie i jest oki. Wytrzymały zimę przy -25. Teraz przy 160km delikatnie tylko od strony kierowcy jakieś 5cm nie zbiera od dolu. Fakt w niczym to nie przeszkadza nic nie piszczy jest oki. Poniżej tej prędkości jest znowu ok.
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Pioro tylne oryginalne jest z twardego, nie elastycznego plastiku, mi ten plastik pekl. Kupiłem najtańsze nowe ramię na allegro i nie polecam. Plastik z którego jest wykonane jest w porównaniu do oryginału bardzo giętki, do tego stopnia że się odgina pod naciskiem i obydwa końce piora wiszą w powietrzu. Dopiero jak kupiłem wycieraczke champion, działa jak powinna. Mam jednak ukraść ze starej zatyczke śruby bo nowa z championa nie pasowała. Możliwe że to była wersja z Brery.
Założyłem Negotti. Mam porównanie z Oximo i Motgumami. Negotti są ciche i zbierają na całości, muzyka dla mych uszu. Oximo były głośne, po stronie pasażera od początku dobrze nie przylegała i podskakiwała, a jazda powyżej 100 km/h wqurwiała, przed wyrzuceniem zaczęły podskakiwać nawet na postoju, po 4 miesiącach miałem dość. Motgumy dobrze zbierały, głośniejsze od Negotti ale po 9 miesiącach zaczęły podskakiwać powyżej 120km/h.
Ja właśnie założyłem Motgumy, jak dla mnie tragedia.
Od nowości jedyne co robią to rozmazują wodę po szybie.