pozdro dla Sław'a, którego czarny bolid widziany przed chwilą 21:50 na światłach na Żorskiej za Tesco:) chyba mnie nie widziałeś bo wyjeżdżałem ze Słowackiego ....ale widać było bella wymyta, zadbana:P hehe do zobaczyska
Printable View
pozdro dla Sław'a, którego czarny bolid widziany przed chwilą 21:50 na światłach na Żorskiej za Tesco:) chyba mnie nie widziałeś bo wyjeżdżałem ze Słowackiego ....ale widać było bella wymyta, zadbana:P hehe do zobaczyska
Czy ktoś od nas jechał dzisiaj srebrną 146 drogą A4 z Krakowa po 18? Rejestracja KGR ...?
A ja tam zawsze się witam :) a gdy ktoś się mnie pyta dlaczego to odpowiadam ze nie widujemy się w serwisach:crazy_pilot:
156 SW SRC 3A..
pozdro dla granatowej 159 2,4jtdm na blachach SB i ramkach z IK@R'a widzianej dziś na parkingu AE w Rybniku, chyba od jakiegoś wykładowcy:)
pozdrowienia dla kierownika 164 widzianego wczoraj po godz 20 jak stał na światłach na wjeździe na Opolską w Krk. Ja skręcałem z Opolskiej w strone krowodrzej górki, nie wiem jak ta ulica sie nazywa :P pomachane i odmachane :)
a ja pozdrawiam kolegę w czerwonej 147-ce rej. SK.... widziana na Giszowcu wczoraj ok. 19.45 przy Sfinksie, co prawda kolega nie widział mojej alfy bo stałam na chodniku ale tak jakoś patrzał :)
i pozdrowienia dla zielonej 146-ki na rej. SO..... widziana tuż przed Ganinexem w K-cach
a ja pozdrawiam koleżankę ze 147-ki dzięki której wczoraj wieczorem znalazłem się cały i zdrowy w domu
Aniucha - jesteś WIELKA
:party::party:
i mosz u mnie mientusy:D
Pozdro dla pewnej Pani w 159 która wczoraj ok 21.30 na a4 zdrowo leciała w stronę krakowa - pd . Dziękuję za przepuszczenie i mignięcie :) Pięknie wyglądały 2 alfy lecące za sobą zdrowo >200km/h ( strasznie mi sie spieszyło ) i wszystko zjeżdżające nam z drogi .
Pozdrowienia także dla czerwonej MiTo notorycznie spotykanej na Grota Roweckiego - w 3/4 przypadków machne lecz jeszcze mie nie odmachano :) oraz srebrnej 156 sw po lifcie wnętrza, która parkuje na kampusie UJ na ruczaju - Ostatnio miła Kierowniczka przejeżdżając obok mnie i mego auta puściła miły dla oka uśmiech :)