Pochodzi z Kraju Środka. :)
Lubią padać, choć mój już 3,5 roku kręci ładnie. Nawet przy -25 odpalił od pierwszego pociągnięcia.
Printable View
Pochodzi z Kraju Środka. :)
Lubią padać, choć mój już 3,5 roku kręci ładnie. Nawet przy -25 odpalił od pierwszego pociągnięcia.
Mój też kręci, ale żeby mieć S&S, muszę się bujnąć co najmniej 200 km :).
Osobiście nie tylko bym otworzył maskę ale nawet sprawdził datę produkcji akumulatora, czy przypadkiem nie jest starszy o parę lat od samochodu. Moje doświadczenia nie dotyczą akumulatora ale coś niecoś o serwisach i dilerach alfy-fiata wiem. W tej sytuacji , po wymianie nie wiesz czy masz pecha trafić na wadliwa sztukę, czy może należy zmienić serwis.
Znow zaczely pierdziec mi glosniki w przednich drzwiach...lub ich obudowy. Jest to takie irytujace ze czasami wychodze z siebie. Prawa obudowe z nerwow docisnalem w dolnym rogu I chyba zlamalem jakis zabek...ale dalej trzeszczy. Wyatarczy lekko dotknac I po sprawie ale przeciez nie bede prawego dociskal prawa noga a lewewgo pd czasu do czasu lewa noga...
Mialem juz silikonem walic haha
Ktos wie jak to dokrecic, przykleic lub wyrwac?
Oby tylko przestalo mnie wkurzac bo szalu dostaje :p
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
nic nie dokręcisz , maskownica głośnika jest nie sciągalna a wszystko jest z tworzywa i na zgrzewach. Zdemontować poszycie drzwi i pistoletem na goraco posklejać wewnetrzne plastiki ze sobą a jest ich tam troche jeden na drugim więc troche czasu trzeba spędzić jesli się chce żeby nic nie brzeczało . Zrobiłem to kiedyś u siebie ale tylko po stronie kierowcy bo wiecej mi się już nie chciało ;) .Ewentualnie można coś doraźnie napchać w ten rowek wokół maskownicy głośnika żeby nie miał luzów ale nie wiadomo na jak długo starczy ;)
cos pokombinuje... a ma ktos instrukcje jak sie sciaga obudowe wewnetrzna drzwi moze?
Proszę: http://www.forum.alfaholicy.org/mito...ht=#post536388
Sent from my 700T1C using Tapatalk
Dzieki!
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
Raz na jakiś czas co mi popiskuje w przednim kole, pisk taki wysoki niczym tarcie styropianu o styropian ale słyszalny tylko przy jeździe z małą prędkością. Początkowo myślałem że to jakiś kamień pod tarczą, ale że po gresie nie jeżdżę a pisk co jakiś czas sie odzywa ponownie, więc zaczałem się zastanawiać co go generuje - jakieś wskazówki ?