zapraszamy zapraszamy!!!!
Printable View
zapraszamy zapraszamy!!!!
dla poznaniaków 300km, więc warto! zapraszam
http://www.forum.alfaholicy.org/zlot...lfa_romeo.html
Jak w tym tygodniu ? Sobota ? Niedziela ?
chyba niedziela
Słuchajcie, wybrałem sie dziś na franowo ... i byla to zla decyzja w korku stalem od chartowa w strone jana pawla ... prawie 1.5 godziny zeby dojechac do prawoskrętu a co dopiero zeby dobić sie do sródki.
Więc może faktycznie zamiast malty uderzyć na termy
A ja mam troszke inną propozycje::: na parkingu pod Kinepolis ???? wiem że płatny ale tam się kręci więcej ludzi i może kogos nam się uda zwerbowac!!!!!Pozdrawiam
Ja tam z kinepolis odpadam ... nie będe darł przez całe miasto i stał na 2 rondach w korkach ...
a dlaczego na 2 rondach???TO OD KTÓREJ STRONY JEDZIESZ???
od gdyńskiej ...
nie wiem czy byłeś dziś na śródce po zamknięciu prawoskrętu w warszawską ... ja byłem i póki co wybierać się tam nie będe ...
póżniej R. Rataje ... ewentualnie można polecieć przez franowo ... ale tam dziś też wszystko stało ludzie się rzucili na wiadukt jak psy na kości ...
od gdynskiej możesz lecieć przez antoninek ,kobyle pole,michałowo i tyłem dolatujesz do katowickiej i jestes pod kinepolis!!!ani jednego ronda i raczej pusto tymbardziej w niedziele!!!!!Z tym kinepolis to taka luzna propozycja z mojej strony myślałem ze troszke odmiany sie przyda i kilka osób nas zobaczy