Większość fotek tych szerokich felg na 156 przedstawia GTA a te przecież miały szersze błotniki.
Większość fotek tych szerokich felg na 156 przedstawia GTA a te przecież miały szersze błotniki.
Ogólnie błotniki w GTA są poszerzone jeśli dobrze pamiętam w przypadku np. 147 o 1,5cm. Dla 156 chyba jest podobnie więc wiele więcej to tam miejsca nie ma ale jednak. Z tego co widziałem i wiem że nie tarło max to było 9" ale nie wiem na jakim ET. Ze zdjęć widziałem w 156 na zagranicznych forach również i 10" ale to już przy dużej glebie i z odpowiednim rantem czyli ET w okolicach 25 więc widać tyle też się da. Nie jest to wielki problem jeśli założy się odpowiednio wąską oponę z ładnym naciągiem. Gdy opona ładnie się schodzi to nie ma prawa przytrzeć. W zwykłej 156 8" przy ET 35 to max jeśli nie założymy dodatkowo opony typu 225/45 dla 17" lub 225/40 dla 18" tylko węższą. A jeśli założymy taką to mamy szansę na przecierkę w załadowanym aucie, lub jeszcze szerszą to już nawet przy jednej osobie może przytrzeć. Oczywiście mowa tu o obniżonym zawieszeniu.
hhhahahah no fakt....ALe łon chce 15ki to te wydają się naj..... i tyla.....
Hehehe:P i cisną mi z tymi oponami... ;) Może nie będzie tak źle jak Wam się wydaje ;) Narażę się pewnie na solidną krytykę, ale wstawię fotki jak to będzie wyglądało gdy założę:PNiech tylko temperatura się zwiększy... I chyba na te właśnie się zdecyduję, wszystkie najciekawsze już Wam podałem o takim rozstawie śrub, a te "świecące", choć wcześniej je widziałem, to mówię będą moim czarnym koniem :)...i proszę :D
No Drift-r mi się wydaje ,że nie wszystkie to GTA . Dla przykładu wklejam dwie foty na feli minimum 8,5 calaZałącznik 49912Załącznik 49913I dokładnie o taki efekt mi chodzi...Bo te dwie piękności na tych felach prezentują się bosko...
Prodigyboy przy takiej glebie to na zloty jeno:) i to na lawecie....Kumpel ma golfa 2 na BBS RM na gwincie "na sztywno" . Pytam się go kiedy podjedzie do roboty się pokazać??? On mi pado ,że nie dojedzie bo ma przswit na paczke fajek na leżąco haahah . Niektórzy trzymają swoje "cuda" żeby na nie tylko patrzec:D