Cena? Z oponami? Moze byc priv
Printable View
Cena? Z oponami? Moze byc priv
cena nie jest tajemnica 1350 ,opony sa ale raczej do wyrzucenia,jestem na allegro misiu791129
dzis odebralem takie 17,stan bdb
Witam, jestem nowy na forum w temat wbiłem, żeby zapytać o jedna sprawe i przy okazji pochwalic sie swoim zakupem, szału może nie ma ale borbety z oponami za 700 zł to kupiłem z buta.
Jakie spręzyny wlożyc ( mam oryginalne ) do swojej 166 na 19tkach tak żeby troche zwiekszyc komfort jazdy, ale zeby tez zawias za bardzo nie dostawał po dupie. http://www.forum.alfaholicy.org/atta...d=148501&stc=1
To nie jest temat o sprężynach. Poszukaj na forum. Było o kilku producentach obniżających i też o seryjnych. Musisz się troszkę wysilić.
A swoją drogą załóż temat w Nasze Belle i tam pokażesz, opiszesz auto. Napiszesz jakie masz teraz sprężyny, czego się spodziewasz itd. Chętnie poczytam. Ale nie róbmy tu śmietnika.
bispol wg mnie felga zacna w tym kolorze lakieru- jest ładnie. Pamietaj ze JTD ma dosc nisko umieszczona miske olejowa, ktora latwo uszkodzic. Do tego zawias z poczatkow produkcji jest na tyle miekki ze auto lubi podczas hamowania nurkować. Bardziej komfortowo niz seria to sie nie da:) To raczej kwestia kół. Jak zalozysz nowe sprezyny to auto moze stac jak woz drabiniasty i wizualnie bedzi elipa. Ja bym zostawil tak jak masz.
Panowie czyli każda 166 2.4 po lifcie ma zaciski brembo?
zdaje sie ze tylko wersje 20V. W 10V sa grabki.
Potwierdzam. 20v i vki maja brembo. 10v wyposażone są w imitację hamulców :)