Pozdrowienia dla AndrzejaGP widziany pod kościołem Ducha leciałeś za CBR-ką.(brrrbrbrrr dzisiaj na motorze?)
Printable View
Pozdrowienia dla AndrzejaGP widziany pod kościołem Ducha leciałeś za CBR-ką.(brrrbrbrrr dzisiaj na motorze?)
Gość sobie słabo radził na tej hondzie , musiałem na niego uważać, ale Twoja 9-tke widziałem, stała pod latarnią. Pozdrawiam.
o nie widzialem Cie Pawelku ale jak zawsze Pozdrawiam
Dzięki również pozdrawiam, bo nie zauważyłem wczoraj, lecisz z nami do rzeszowa w niedziele?
Paweł nie da rady moge sie zalozyc o skrzynke piwa;)
- - - Updated - - -
On jest teraz domatorem hahahaha;)
no niestety nie dam rady
Ciśnie mi się na usta pewien utwór... i refren...
uwaga - wylgaryzmy !
http://www.youtube.com/watch?v=4zHmp1I5sRs
Czarna 156 2.4 w Łodzi w okolicy Smutnej/Tamka koło południa. Ramki klubowe. Rozwalony zawias z tylu bo negatyw jak ta lala. Kto to był, przyznać sie :) ?
Łódź to raczej nie nasze rejony chyba że na blachach z Podkarpacia.
Piotrek auto odebrane juz dawno, sa inne powody wplywajace na moja absencję, o ktorych nie mam zamiaru tutaj pisac bo to nie ma sensu, wiesz dobrze ze jak tylko mialem mozliwosc zawsze chetnie jezdzilem na spoty (i to sporo przed Toba :P ) niestety moja sytuacja zyciowa sie ostatnio dosc mocno skomplikowala (i nie myslcie ze chodzi o moja lepsza polowke :) )
Pawel ale ja sobie tylko zartuje.Nie zlosc sie
- - - Updated - - -
dzis pod Urzedem Miasta ok.18:30 mijalem sie chyba ze sm00q-iem??Jak tak to Pozdrawiam.Ramki chyba byly
spoko, mam nadzieje ze wszystkie spekulacje zostaly wlasnie uciete :P ;)
Paweł dzis w Wyżnem o 17 Domin Ci usunie jaśka;)
Pozdro dla czarnej 156 z ramkami LKAR'u widzianej wczoraj ok 12 na ul. Zamkowej w Jarosławiu:) RJA 39162??
maly to Cb mijalem miedzy jaroslawiem a lubaczowem dzis po 12?
Pozdrowienia na kierownika szarej 156 widzianego dzis przed 11 pod sądem (zamkowym) :) Pomachane-odmachane
Raider czy nie jechales czasem w niedziele po 15 Spiderem od nowego ronda kolo Fredry pozniej pod Ducha i w strone centrum?
Najwidoczniej jest jesczcze jeden spider w Dębicy bo mój jak na razie zimuje.
Ale dzieki za pamieć.
Pozdrawiam.
a moze to byla zwykal GTV
jedna czarna GTV napewno jezdzi.Ma zaklejone loga AR i felgi szprychy,srodkowa konsole na czerwono pomalowana.Widuje ja czesto u siebie pod praca
Czarny Spider tez jest jeszcze jeden. Przez lato jeździł nim gość ze złomu w Pustyni (firma Mega). Często tam stał, ale już dawno go nie widziałem, wydaje mi się że też zimuje w garazu:-)
A Twoja 159, Piotrek, chyba widziałem dziś na Jana Pawła?
no zapewne moja jak na Jana Pawła
Latem też go widywałem z tego co widziałem jeździ nim właściciel, ale to jest GTV cały czas go ogłasza http://fhu-mega.otomoto.pl/alfa-rome...C28688731.html
nic dziwnego taki stan, ze chetnych tlumy;)
Jeździł Spiderem, ten GTV to chyba nie zarejestrowany jest.
Nie widziałem, nie oceniam, ale fotela będę bronić. To nie jest wyznacznik. Ja mam nabite 150tyś i często wsiadam i wysiadam, krótkie dystanse. Jak się patrzę na mój fotel to mnie blada rozpacz ogarnia bo jest "bardzo wypukły" i zawsze ocieram przy wsiadaniu i wysiadaniu barkiem i ramieniem. Efekt - zaczynają puszczać szwy nie mówiąc o wytarciu. :(
koło godziny 10 widziana Ciemna (czarna/granat) 156 RMI XXX z ramkami klubowymi. Stała na ul. Hetmańskiej nieopodal Stadionu Stali
dzis mialem wysyp alf.Wyjezdzajac z Dębicy do Machowej zaraz za rondem w kierunku na Tarnow granatowa/niebieska GTV chyba na ramkach,nastepnie czarna 166 na RZ i tuz za nia czarne GT(obwodniaca Pilzna),pozniej Lancia Thesis i policyjna 159, a na powrocie do Dębicy biale GT chyba z czarnym dachem i czana Brera na obwodnicy Pilzna.Wszystkie widziane pomiedzy 11:45,a 13.Ja jechalem firmowym Pandżitsu :-) wiec bylem niewidoczny.Wszystkich Pozdrawiam
Wczoraj od godziny 17-stej do... upadłego :cheers: widziany u mnie Marcin (Weloo)