daj spokoj, moj "chrumak" wraca juro do chlewiku :)
Printable View
daj spokoj, moj "chrumak" wraca juro do chlewiku :)
moja krowa od zlotu w oborze, na chwile ja tylko pogonilem pod krokusa aby sobie oddechła ;)
caly zwierzycniec :P i bez aluzji do jeży :P
dobry jez to....
Ogłąszam końkurs! Dokończ znadnie :P Do wygrania tarcze mikody, jajhahahahahhahha....
chciałeś powiedzieć puzzle z których można ułożyć tarcze mikody? :) nie biore udzielu w konkursie, bo mnie potem beda jeze scigaly :P
biedna ja sobie taka, zagubiona:p ale o bogactwo się nie ma co martwić na Alfię mnie stać:D
dobre auto w dobrych rekach? :) czyli wszystko na swoim miejscu :D
Ligar, przywieź tarcze - pospawamy :D
A tak na serio, przyjedź wymienimy :D
- - - Updated - - -
Chciałem Wam pokazać jakie sklepy mają w Skarżysku-Kamiennej:
6 godzin przerwy w pracy Ja+Elka na zwiedzaniu miasta, okazało się nam oto... to:
Załącznik 67065
Prawie tak jakby sto-czterdziesta-siódma Marcina odbiła się na ścianie :D
no naprawde w skarzysku to jest co zwiedzac... wiec w sumie to sie nie ma co dziwic ze takie foto wstawiles, 6 godzin w skarzysku to jak 3 godziny w zamknietej galerii handlowej :P
- - - Updated - - -
na wymiane nie bede jechał do ciebie bo mnie ela zabije a tesc potem wskrzesi i zabije jeszcze raz ;)
W Skarżysku są naprawdę dobre Kebaby :P
Eee tam, od razu zabiją :P
- - - Updated - - -
Brzydka pogoda dzisiaj...
Nie ma co robić, może idziemy na jakiego bilarda, ewentualnie kręgle?
Ha, no to dobrze sie wkomponujesz w towarzystwo :)
Jeż należy do grupy ssaków, którzy po prostu boją się kobiet :D
Musisz mu wybaczyć, że widzi w Tobie winę, choć nie wiadomo dokładnie gdzie :D
I co? Nikt nie chciał iść wczoraj na bilard?
Ha!!! A Ja i Elka i Mrutyna byliśmy!!!
Nic tylko stać pod Krokusem!!!
Moja niewinność na pewno:)
Niech zna moje dobre serce- wybaczam mu:D
magic, wypne kolce i sie skonczy. anyway jeze sa pod ochrona :P im sie wybacza :D ide sie obijac dalej w pracy :P
na dobry początek mogę raz wybaczyć:P
a potem jest już tylko coraz gorzej:D
To ile ostatnich szans mozna dostac zanim bedzie trzeba wycigac łyżkę z pleców? :D
Niestety w związku z tym, iż w kuchni bywam rzadziej niż w warsztacie samochodowym nie będę rzucać łyżkami tylko jakimś kluczem czy innym narzędziem:P
ale to są tylko 3 życia:P
HEHEHE, ja i moje niewyparzone gębicho :) nawet nie zauwazylem ze rzucam sugestia ktora mogla mnie kosztowac zycie :)
ayem, trzy życia masz i nimi szastasz :D
taka zagadka...
Ile potrzeba osób żeby rozruszać wątek cykliczne spotkania Kraków:
Wystarczy jedna kobieta :P Ilość chłopa nie ma tu zupełnie znaczenia...
Tia, zauwazylem to samo :) zobaczymy czy bedzie na tyle odwazna zeby przyjechac jutro :P
Zawsze muszę zrobić szum nawet jak mnie nie ma:P
A odważna i jest.. ale Romea jej brak:( biedaczek mój poszedł do poprawek lakierniczych żeby się ładnie przy mnie prezentował:D
i zaczynaja sie wymowki ;P
ayem, już tylko jedno Ci życie zostało :P
- - - Updated - - -
Nie ma kto zaworu overboost na sprzedaż?
Albo gdzie szybko załatwić?
Potrzebne pilnie :P
mój biedaczek po Włoszek jeździł i jakieś ryski co chwile na lakierze, więc dbam o niego:D ale na kolejnym już się z nim zjawie, bo to póki co ostatnia czynność, którą przy nim teraz wykonam:D
ta.... skały srały...
- - - Updated - - -
Magik wez mu to pospawaj ! :)
Mam alusy, ale na zimę wole stalówki.. Nie będą się tak niszczyć:D
Kto wybiera się jutro? Ja będę na 90%, zależnie od tego, czy wyrobię się z załatwieniem swoich spraw :)
Jak rozumiem o 19 pod Krokusem, a jeśli by padało, to gdzie konkretnie??
Jeśliby padalo to na pierwszym pietrze krytego parkingu, na prawo od wjazdu na górę.
Dzięki :) i oby do zobaczenia!
jak cos to szukaj puga 307 :girl_wacko:to nasz... tfu ayema, znak rozpoznawczy :P
jak byłem ostatnio na zlocie, to był vw polo (albo golf, nie pamiętam), więc 307 nie taki najgorszy :P
z resztą na tamtym zlocie pierwszy raz zostałem przewieziony alfą, to 147 była, a do domu zostałem odwieziony 156 :)