pozdro dla Pani w czarnej GT na forumowych rameczkach spotkanej wczoraj około 17 stej na rondzie w oświęcimiu :) przy stacji BP
Printable View
pozdro dla Pani w czarnej GT na forumowych rameczkach spotkanej wczoraj około 17 stej na rondzie w oświęcimiu :) przy stacji BP
Pozdrawiam kierowcę/kierowniczkę zielonej 147-ki, która przed chwilą skręcała w ul. Kapelanka w Krakowie :)
Tapatalk @ HTC Wildfire
.... Pietropili który nie paczy na boki - o godzinie 15:01 przy browarze !! :P[/QUOTE]
Ciao! Dzięki za pozdrowienia a ja wręcz przeciwnie (GONIE :( ) a wtedy byłem mocno spóźniony bo o tej godzinie miałem być już u siebie w Mysłowicach . byłem w 10-minut Hi,hi ,hi Pozdrawiam
Około 20:00 na Miarki czarna Giulietta SPI na ramkach (przód czysty, tył już trochę gorzej ;) ) oraz Ciapol? który wyjeżdżał przed chwilą z Rostka w Miarki? Widziałem z daleka ale rzucała się w oczy ;)
[QUOTE=Bednar;1236674]Około 20:00 na Miarki czarna Giulietta SPI na ramkach (przód czysty, tył już trochę gorzej ;) ) oraz Ciapol? który wyjeżdżał przed chwilą z Rostka w Miarki? Widziałem z daleka ale rzucała się w oczy ;)[/QUOTE
Również pozdrawiam :) ( dzisaj już cała czysta :P )
Pozdro dla _Tomek_ siadł mi dzisiaj na zderzaku - awaryjki i ok , i dwa dni wcześniej Dziaru koło hotelu - łapy były
Ktoś mi dzisiaj machał w drodze do Wodzisławia, pozdrawiam :D (Czarna alfa 147 na Żorskich rejestracjach)
Pozdrawiam czarną oramkowaną 159 rej KWA mijaną wczoraj ok 19 w Wadowicach :)
Pozdrawiam przestraszonego Ligara który gada przez komórke w trakcie jazdy :D
Pozdrowienia dla 156 SW na bocheńskich mijanej wczoraj ok 19:30 w Siedlcach, w ostatniej chwili zauważyłem łapke :P.