kurde na alfę dareme89 nie mogę się napatrzyć , tak się zajefajnie prezentowała że szok. Jeszcze jak wracaliśmy z Gniezna to jechałem za nim i na drodze prezentowała się super.Robi wrażenie.
kurde na alfę dareme89 nie mogę się napatrzyć , tak się zajefajnie prezentowała że szok. Jeszcze jak wracaliśmy z Gniezna to jechałem za nim i na drodze prezentowała się super.Robi wrażenie.
Ja mam o tyle lepiej ze widuje ja prawie codziennie :)
No, a mi żona zbiła dzisiaj kufel Żywca od Madmaxów. Dwa tygodnie sie nacieszyłem..
Sławek - wniosek z tego taki,że koniecznie musisz przyjechać w moje/nasze strony ;) zawitać do nas i otrzymasz taką szklankę :P
Dzieki Markach za mile slowa :) Twoje nero vulcano tez robi robote :)
Proszę się nie czepiać Dziubka ,przecież on miał najdalej na ten zlot ,jedyna 166 na zagramanicznych blachach :).
Dzięki za wstawienie się :D Nie było czasu żeby Alfę wyszorować. A najdalej to miał Marek ale cicho sza :)
Dzisiaj mija miesiąc od startu zlotu.
Dla mnie zakończył się on małym zgrzytem.
Do dzisiaj nie udało mi się wyegzekwować pieniędzy za koszulki od użytkownika longman87
Z nim jako jedynym umówiłem się na przelew i pieniędzy nie doczekałem się do dzisiaj, pomimo kilku maili z mojej strony. Longman na początku twierdził, że podałem mu zły nr konta, więc wysłałem mu go drugi raz, potem dosłałem inny numer i 52pln się nie doczekałem.
Także ja więcej interesów z tym Panem robić nie będę i proszę o wciągnięcie go na listę persona non grata, przy kolejnej okazji.