Dowiedziałem się, że mam przednie felgi do prostowania :) Tylne sprawdzę w poniedziałek :P
Printable View
Dowiedziałem się, że mam przednie felgi do prostowania :) Tylne sprawdzę w poniedziałek :P
Wczoraj i przed: otworzyłem maskę (bo był problem), wyczyściłem mechanizm, przesmarowałem itd. ... zmieniłem boczne kierunki na białe ... kupiłem sprężyny i amortyzatory WEITEC'a -40mm ... a teraz myślę, czy to zakładać ;D
Trzecie światło stopu mnie wkurzyło bo ledwo nową żarówkę założyłem to już kolejna spalona...i to jest motywacja do założenia taśmy LED :mad:
a mi przy wymianie H7 odpięła się sprężynka dociskająca żarówkę - oczywiście spadła w czeluście komory silnika :(
po 12 tys km zaczęły się odzywać oba dolne wahacze Fasta i górny lewy też Fast :/ Ryzyko z kupnem tej chińszczyzny się nie opłaciło :/ Teraz założę chyba Delphi.
Ja u siebie założyłem TRW, przejechane ponad 60tkm i dalej cisza. Więc imho fast itp. to tylko pozorna oszczędność.
A dzisiaj zepsułem ogranicznik, zaczął strzelać. Trzeba będzie wykorzystać patent z regeneracją.
Witam
Od niedawna popiskiwały mi klocki w tylnym lewym kole po przejechaniu jakieś 3 km ale tarcza sie nie grzała, więc wpadłem na pomysł ze naprawie pewnie tłoczek się zaciera i nie odbija .
Troche ciężko chodził wiec go rozkręciłem - ale wyskoczyła mi guma na spodzie tłoczka nie mogłem jej wsadzić więc go wykręciłem całkiem.
Złożyłem w całość odpowietrzyłem ,przejechałem 4 km i na razie nie piszczy -- ale tarcza była taka gorąca że się dotknąć nie dało :D -- zepsułem tłoczek ???? :D
Prowadnice zacisku sprawne?