Artih, Pablo odpowiedzcie mi ile oleju wchodzi do 1.9 bo nie pamietam.Dobrze mi nalali czy nie odciagneli wszystkiego??
Printable View
Artih, Pablo odpowiedzcie mi ile oleju wchodzi do 1.9 bo nie pamietam.Dobrze mi nalali czy nie odciagneli wszystkiego??
Około 4,2 litra powinno zejść.
dzieki chlopaki.Napiszcie jeszcze czy lepiej spuscic olej czy odciagnac bo przewaznie wszyscy pisza, ze spuscic
Optymalnie spuscic w taki sposób ze będzie sobie sciekal przez te kilka godzin a później jeszcze szmata sobie dopomóc. Tyle ze jak sam zauwazyles nikt tego nie robi to czasu nie ma na podnośniku. Zreszta teraz to musztarda po obiedzie w twoim przypadku bo przecież olej już zmieniles ;)
ja wiem, ze musztarda po obiedzie ale pytam na przyszlosc.Sa jakies skutki uboczne odsysania??Czytalem cos o opilkach i nie wiem czy to prawda??Na serwisach olejowych i tak nikt nie spuszcza przez kilka godzin.Tam jest szybko i jak najwiecej aut wiec mysle, ze jeden pies czy spuszcza czy odessaja.
a po co ci 5w40 ? Z norma c3 to będą z definicji gorsze oleje niż standardowe 5w30 z ta norma. Z tych co koledzy pisali w poscie 745 najbardziej rozpowszechniony jest amsoil
http://www.zmienolej.pl/oferta/oleje...-oil-5l-detail
Castrol zostaw użytkownikom tdi ;)
Dam sobie odpowiedziales na pytanie wiec po co drazysz temat ? ;) pytales się jak jest lepiej a nie szybciej ;)
[QUOTE=pieta;
Castrol zostaw użytkownikom tdi ;)
co miales na mysli , sam jeżdżę TDi -kiem i mam zalanego Millersa , wieec co ?