Nie przesadzajmy. Koniec wrzesnia to nie poczatek zimy :D Ja tez sie pisze na 25 obojetnie gdzie ... Ale odwiedzic kolegow w innych rejonach tez trzeba kiedys bedzie :P
Printable View
Nie przesadzajmy. Koniec wrzesnia to nie poczatek zimy :D Ja tez sie pisze na 25 obojetnie gdzie ... Ale odwiedzic kolegow w innych rejonach tez trzeba kiedys bedzie :P
Dobra :D Czyli wstępnie na 25 w Płocku? A można nawet by jeszcze inaczej :D Czy po miedzy Płockiem a Włocławkiem jest jakaś fajna miejscówka? Kiedyś jak dobrze pamiętam była jakaś przystań czy coś takiego :D I nam i Wam by wtedy pasowało :D W końcu zrobić 50k a 25-30k to troszkę różnica :P (chociaż osobiście dla mnie bez znaczenia większego :P)
Ja moge zrobic ze 100 km :D i wogole nie wysiadac :P
ja tez się piszę ;p
to jedźmy jakimś busem zróbmy grilla i ktoś nas odwiezie:D po co samochody ciągać weźmy ze sobą dowody rejestracyjne i ewentualnie foto:D haha
Jestem za :D
Czyli ogarniamy sobie jakies busy, to bedzie można chociaż spotkanie z browarkami zrobic :cool: :D
ale tak czy siak :D kierowca tego busa musi byc ;P:P
musi byc..i musi nie pić :D ha ha
---------- Post added at 23:56 ---------- Previous post was at 23:54 ----------
ewentualnie możemy jeszcze zrobic spota z noclegiem:) i wtedy będą mogły być alfiny i browarki ;)
hehe Piotrek to juz cos pod nieoficjalny zlot podchodzi :D