Pozdro dla kolegi z czarnej 166 2.4 jtd, rejestracja RK... (klubowe ramki) spotkanego w środę w Rzeszowie. Było machane. Jechałem właśnie na Słowację.
Printable View
Pozdro dla kolegi z czarnej 166 2.4 jtd, rejestracja RK... (klubowe ramki) spotkanego w środę w Rzeszowie. Było machane. Jechałem właśnie na Słowację.
A ja tak z grubej rury pozdrawiam wszystkie Alfy mijane dnia 09.07.2011 (sobota) na trasie Leżajsk - Przemyśl - Lesko - Polańczyk. Było ich trochę, nie patrzyłem na ramki bo trza było patrzeć na drogę.
PS. zapomniałem dodać że jechałem zamulonym zielonym Renault Scenic.
Pozdrawiam dwóch klubowiczów mijanych na ul Bohaterów :)
Pozdro dla srebrnej 156 , koło której przelecialem dziś między autami na motorze na obwodnicy w okolicach witosa :D blacha RSR chyba czy coś podobnego :) pozdro :D
Pozdro dla kierownika srebrnej 166 RPZ na klubowych widzianej na "czwórce" między Rzeszowem a Łańcutem po godzinie 15, później srebrna 147 RZ też chyba była na klubowych (ta sama trasa) i na samym końcu błękitna 156 RZE na klubowych koło McDonalda w Rzeszowie (Danielloo?)
pozdrowionka dla kolegi w czarnej 156-mijanego we wtorekokolo 15-nastej, kolo starego cmentarza w krosnie-machane bylo ale zbyt zajety,chyba radiem.Byly ramki klubowe
Pozdro dla kierownika czerwonej 156 widzianego dziś na stronie głównej nowiny24 :P http://www.mmrzeszow.pl/artykul/jak-...ie-397000.html