Witam,
ja poproszę 2 szt. zwykłe (przód + tył 156) i 4szt. na felgi. Dane do przelewu wyślij proszę na PW.
pozdr,
Michał
Printable View
Witam,
ja poproszę 2 szt. zwykłe (przód + tył 156) i 4szt. na felgi. Dane do przelewu wyślij proszę na PW.
pozdr,
Michał
Poproszę o 3 szt. dla AR159 (2x przód + 1x tył). Dane do przelewu poproszę na PW.
Witam.
Też jestem zainteresowany.AR 156 2szt.Dane do przelewu proszę na PW
Witam kolegę , poproszę o 2 szt, tradycyjna wersja , z tym że te troszkę większe, do GT. Ktoś wcześniej podał rozmiar-74,8 mm, ale nie wiem czy to poprawny rozm.Myśle że masz rozmiary wszystkich Alf w małym paluszku i nie będzie problemu :).Czekam na dane do przelewu, dzieki i pozdrawiam
Witam Chciałbym zamówić 1szt czarno srebrna na maske prosze o dane do przelewu na PW
wyslalem ci kolego priva, odezwij sie bo jeszcze bym domowil do tego cos
Witam, chciałbym zamówić jedną sztukę na maskę do alfy 145(chyba ten sam wymiar co 156) dane do przelewu prosze na priva
Witam
Poprosze 2 sztuki zwykłe (przód + tyl) do 156. Dane do przelewu prosze na PW.
juz sa:):) wielki dzieki wiertlo, naklejki pieknie sie prezentuja. gratiski tez sa boskie!!!
Dzięki wiertlo za lepy i gratisy :)
Dodam, że pierwszy raz zamawiałem naklejki z logo ok. 2 lata temu i do tej pory jak nowe, tzn. nowa bo z klapy mi wyrwali :mad: Więc polecam z czystym sumieniem, lepsze jak oryginał, bo się nie ściera.