-
No i sprawa załatwiona. Okazało się, że to jednak śruby od poduszki. Były poluzowane, a jedna nawet całkowicie wykręcona. Już jest dokręcone i wszystko gra. Nic się nie tłucze. Zniknęło nawet to ciche grzechotanie, które od jakiegoś czasu słyszałem, a o którym opowiadałem na ostatnim spocie myśląc, że to dwumas mi się kończy. Na szczęście wszystko jest w porządku i to na dodatek praktycznie zerowym kosztem :)
-
takie historie lubimy najbardziej :)
-
Tylko najgorsze jest to ze mało się je spotyka hihi
Piotrek a co masz na myśli mówiąc ze dalej jestem zainteresowany ?
-
1 załącznik(i)
Załącznik 48919
Widziana 5 minut temu w Gemini Park :)
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
-
Widziałem Ją :) Piękna ale... lakier kiepski(rysy,odpryski), brak listw (na pewno przy szybie po stronie kierowcy) ogólnie niezbyt zadbana :( do tego jak ja Ją widziałem to już była pod nią mała plama oleju :(
-
Chodzi mi o robote tych uszczelniaczy zaworowych i pytam czy badal jestes zainteresowany ;>?
-
No co do tych gumek to już teraz jest problem bo zmieniłem prace i jak narazie nie mam za bardzo czym bo nie mam tego przyrządu, tak ze raczej nie dam rady :(
-
kurcze no szkoda... spóźniłem sie niestety no ale jak zawsze był problem z kasą :/ jakos muszę przeżyć z moim sadzokiem :]
-
Ja będę się starał wyposażyć warsztat w to urządzenie tak ze jak coś to się do ciebie odezwę :) a jak narazie to musisz zdemontować lusterka to nie będziesz nic widział hihi
-
haha to będzie chyba jedyne wyjście albo będe stosował jazde na dziadka i nie przekraczał 1500 obrotów :P to pamiętaj o mnie jak juz cos takiego zdobędziesz ;)