Bartuś będzie dobrze :) Pozdrowionka
Printable View
Bartuś będzie dobrze :) Pozdrowionka
Dziś wizyta w HPA Test, zbieżność i zawieszenie wreszcie sprawdzone i wszystko OK, ale za to w sobotę zostawiłem wydech w 155ce na progu zwalniającym, opony o profilu 40 to nie był dobry pomysł :(
A mi z kolei umarła klimatyzacja... Nie dmucha w ogóle, pewnie brak czynnika co?
Polećcie jakiś serwis klimy w Rzeszowie.
Jedź na PKS towarowy, ulicy nie pamiętam ale to na bazie PKSu, a jeżeli chcesz tylko czynnik to odezwij się na priv po 15tym jedziemy we dwóch do Krzemienicy, płacisz tylko za czynnik, reszta gratis.
w sobotę odświeżenie reflektorów z zewnątrz - Wello, dzięki wielkie :D
Raczej nie tylko czynnik, bo jakoś uciekł a w zeszłym roku robiłem serwis.
Ja wczoraj kupiłem wszystkie filtry jeszcze jakiś dobry olej musze dorwać i bliżej weekendu wymiana:)
Witam, a ja wczoraj podspawałem wydech. Puściły wieszaki w 2 miejscach (1 i 2 tłumik) koszt 20zł czas 20min. Wymieniłem także nareszcie rurę intercooler - turbina (dolna) Zamiast wydawac ok 200zł na oryginał czy robione aluminiowe wydałem 30zł Zakup w sklepie z częściami do ciężarówek Rura intercooler fi50mm długość 62cm Oczywiście prosta karbowana łatwo daje się kształtować, przyciąłem do wymiaru jakieś 50cm i pasuje idealnie. Były takż silikonowe w kolorze niebieskim i czerwonym koszt ok 70zł Obecnie testuje jak to działa, póki co wszystko ok. Ach alfa 156 sw 1.9JTD 2002r Pozdrawiam