zawsze gewinde moze odkrecic z lekka :) no i wiadomo ... duz VAGow na AIR juz lata, wiec ogolnie temat gleby, to nie temat :) musze sie zorientowac u jednego kolezki, ile AIR w 156 by wyszedl
zawsze gewinde moze odkrecic z lekka :) no i wiadomo ... duz VAGow na AIR juz lata, wiec ogolnie temat gleby, to nie temat :) musze sie zorientowac u jednego kolezki, ile AIR w 156 by wyszedl
Wszystko fajnie tylko od kiedy większość miałaby oznaczać wszystkie? Wiem ze nie wszystkie AR z szeroka felga to GTA. Ta z pierwszej fotki jesli nie ma gwintu na sztywno to na bank przy naszych drogach przycierala by opony i nadkola. Ogolnie to zalezy od wielu czynnikow. Zauwaz tez ze jest tak jak pisalem wczesniej - szeroka felga + za waska w stosunku do niej opona przesowaja granice szerokosci felgi troche dalej. Duzo tez bedzie zalezalo od ET a tego ze zdjecia raczej sie nie wyczyta - no chyba ze znasz szerokosc felgi to mozesz cos wnioskowac.
Jesli chodzi natomiast o pneumateke to nawet na forum mamy AR 155 z takim zawiasem.
Zamieszczam zdjęcia moich mimów(5x100) po regeneracji zmasakrowanych rantów i polerze...Kolor zostaje narazie srebrny bo myślę ,że przy czarnym środeczku zgubi sie wzór...Załącznik 50368Załącznik 50369.A podobają mi się na alfie bo przypominają ( dzięki otworom ) telefony w wersji bardziej agresywnej:)
Czołem :)
http://moto.allegro.pl/felgi-alumini...216091349.html Czy do tych felg potrzebowałbym nieco dłuższych śrub? Oznaczenia mają inne niż polecane w instrukcji, a ja nie znam się na tym:) Są chyba szersze od standardowych, więc przy oponce 205/60 pewnie musiałbym częściej myć auto, racja? Bardzo mi się podobają. Alternatywą poważną są te http://moto.allegro.pl/hrs-alfa-rome...216694220.html :) Niby nowe i bardzo tanie...ale jak patrzę na Zendery, to jakby jakieś masywniejsze i mocniejsze mnie się wydają...no i dylemat, poradźcie co brać z tych w/w, bo lato idzie, a ja jeżdżę jak dziadek, żeby zimówek nie zniszczyć :P
:beer:
ja bym nie brał żadnej z tych dwóch
wybacz
...bo na 15" szkoda kasy, o to chodzi?:) Myślałem nad tym, że skoro i tak efektu nie będzie jak tu wcześniej pisaliście, to może już lepiej odpuścić fele i te kołpaki wziąć http://allegro.pl/13-14-16-kolpaki-o...190425076.html ,bo skoro i tak ma być w teorii średnio i tak, to chociaż z tym wyjściem w portfelu miałbym więcej:) No ale jak już wezmę alusy, to któreś z tych dwóch...bo wybór na Allegro mam mocno ograniczony niestety. Można by właściwie powiedzieć, że innego wyjścia nie mam:D
nie nie
nawet na rozmiar na zwróciłem uwagi
po prostu tak jakos
Koledze drift-r na pewno się spodobają!
turtil, nie wiem jak drifterowi ale mi te zendery też się podobają ;)
Tylko trzeba by do nich założyć niski profil, a wtedy to nie będzie to pasować do 156/147 :P
turtil - nawet nie skomentuję tych głupich zaczepek, a robisz to nie pierwszy raz.
Trudno ocenić felgi gdy nie są zamontowane na konkretnym aucie. Aczkolwiek felgi poniżej 16" jakoś ogólnie średnio mi się podobają. Pfourul - problem w tym, że poszukiwane są 15" dla komfortu więc niski profil odpada. Dlatego też nic z rantem się nie nada bo z dużym profilem opony będzie wyglądało kiepsko.