mnie to nie zaprosisz na takie balety
Printable View
ale bym sie naje...al
hahaha :) Dopsz. Next time dostaniesz wcześniej info :) Sugerowany Jaś Wędrowniczek w żałobie, ew. Brandy Stock-a :)
na bogato widze sie bawicie :D
Tomek.rynkar czyżby to Twoja nowa dziewczyna stała na parkingu pod zakładem?
Słowik ok.12??Jechalem biala Panda wiec raczej nie zwrociles uwagi
ale to GT lecialo w strone Rzeszowa, a ja na Machowa
pozdro dla zony Raidera (chyba ona bo stala AR159 pod szkola w Stracholu) - fajne felgi, czy to od wersji TI czy tylko cos podobnego?
ladne, ale nie szkoda 19" na zime?
Ktoś dzisiaj leciał przed 11 koło salonu Fiata w stronę Głogowa czarną 159sw. Zauważyłem w ostatniej chwili więc nie wiem kto to, ale pozdrawiam!
ooo widzisz, dawno Cię nie widziałem na drodze :)
ktos mi machal dzis rano w Woli Zyrakowskiej z czarnej 159 rej HY37 - kto to?
Pozdrawiam 2xGT widziane na Sikorskiego w Rzeszowie ~13, zagadałem się, nie ogarnąłem w czas :P
Dziś po 14 widziana Bella Czarnego, jednak nie jestem pewien czy to Ty kierowałeś?
Pozdrowienia dla AndrzejaGP spotkanego dzisiaj na BP.
pozdro dla AndrzejaGP23 ,widziałem widziałem tylko strasznie spieszno mi do domu,sam wiesz sobota :P
Pozdrawiam kierownika Alfy 147 na klubowych ramkach widzianego na spocie
w Jarosławiu (wróciłem jeszcze, ale za późno chyba)
Jakieś fotki z tego spotu robiliście?
Pozdrawiam Anie i Daniela no i ich Belle widzianą na parkingu Galerii Rzeszów - zostawiłem po sobie znak :D, taki drobny.
Pozdrowienia również dla Słowika trąbiącego na mnie koło Millenium Hall. Pokazałem rąsie w ostatniej chwili ; )
Ja tam pracuje ; )
Zapraszam Kari na poziomie -1 ; ) obuwie
Z zeznan mojej zony ktora dzis widziala biala 159 SW RKR na wlocie do Tarnowa przed godz.10 i czarna 159 SW pod Hotelem Tarnovia.Pozdrawiamy
zona Raidera widziana znowu dzis rano w Straszecinie przed 8 :)
pozdrawiam wlasciciela 159 RZ..G z ramkami widzianego przed 13 na Langiewicza
Srebrna 166 na RJS z ramkami widziana dzisiaj w Szebniach koło poczty pozdrawiam
Kto 156-óstką na ramkach jechał wczoraj ok 9:45 Mościckiego koło Polifarbu ? Leciałem Kapiszonem na pierszeństwie, błysnąłem awaryjnymi kierownikowi.
Pozdrowienia dla kolegi w 156 RZ... spotkanego na parkingu pod milenium hall :)
A to chyba o mnie ^^ :) tez pozdrawiam jechalem na spota :D
michal9916 - pozdrawiam również
zagladaj na cykliczne spotkania Rzeszów :D mniej wiecej raz na 2 tyg cos sie dzieje :)