I ja dotrę dziś
I ja dotrę dziś
Od strony tego ronda na dole ;)
No więc i ja się pokażę.... wprawdzie zaraz po robocie ale na chwilę wpadne bo by wypadało :)
do zobaczenia 3 października
Kto dziś będzie? :>
Ja podjadę, bo wahacz zmieniony :D
niestety tylko do 21 bo na nockę trzeba jeszcze :(
P4, Q4, H4, 4G (i jej tata), 4N, M4 i O5 :D
Ja wpadnę po raz 1szy ;d
Tychy zawitają ciekawe :d
No ba, i to w mocnej ekipie :D
A o której godzinie tak mniej więcej sie wszyscy zbieraja bo ja dzisiaj przyjadę po raz pierwszy :cool:
I jak po? Najedzeni w tej "Włoskiej" restauracji :D
niestety, nie dało rady... późno z roboty wyszedlem
a tak na przyszlosc , do ktorej tam jestescie ???
różnie, ale do 22:00 zawsze ktoś jest :)
taaaa- tylko ok 20:30 to już łapać na gsm bo pitajo z parkingu na jakiego mctuska abo co innego
Potrzebny komp dla zombka na czwartek :) weźmie ktoś?
Koledzy Alfa w garażu od czerwca a ja jeszcze nie byłem na ani jednym spocie. Chyba pora to zmienić:) Powiedzcie mi o której zazwyczaj zaczyna się spot i czy koło samego GO SPORT-u czy ze względu na pogodę może spotykacie się na parkingu podziemnym reala?:)
W czwartek jak dostanę info od CĆ gdzie się spotykamy to przekażę tą informację tutaj :)
a co mają CĆ do naszych spotkań? to oni ustalają nam miejsce?
ni mom FB
:- (nie żyja
Ja bym wziął kompa, ale jestem w pracy do 22 więc w tym tygodniu odpadam :(
Maryjusz S. czy Ty będziesz jutro? bo zapewne się domyślasz ze mam biznes :D dokładnie taki sam jak tydzień temu i dokładnie w tą samą stronę co ostatnio :)
A ja mam taką prośbę, jakby ktoś mógł mi przywieźć na czwartek za tydzień (nie dziś) jedną ramkę Alfaholików, oczywiście kieruję się tu w stronę m.in. bociana, który chyba już ramki ma :>. Pierwszy raz będę na spotkaniu czwartkowym a sklep ciągle nieczynny...
Nie ma
I w czwartek go nie będzie
Po ramki do sklepu - ponoć prawie już działa
godz 20:00 na zielonym :)
Siemka :D jeszcze nie byłem w Katosach moją AR ale myślę ze w ten czwartek pozbieram kumpli i wpadniemy :D
Nie ma to jak przyjechać samochodem pełnym facetów :0
:sarcastic:
Co kto lubi
Jeden lubi facetow
Drugi nastolatki
A ksiadz mlodych chlopcow
:lol:
Az taki pelny nie bedzie :p a co do jutra to bedziecie pod Go spprtem czy na podziemnym ??
Ok :) jak nie będę w robocie to sie pojawie :) :D
Też bym wpadła ale wszystko zależne od tego czy naprawię karocę ...
To 20 na podziemnym?
Ja wol :)
Hej. Mogę podjechać na następne spotkanie? :)