A ja pozdrawiam kierownika błękitnej 156 mijanej wczoraj po 23 na dawnej E16 w stronę Katowic - pomrugane :)
Printable View
A ja pozdrawiam kierownika błękitnej 156 mijanej wczoraj po 23 na dawnej E16 w stronę Katowic - pomrugane :)
Pozdrowienia dla Ligara widzianego dziś na parkingu KA około południa, felgi zajebiste:D
A ja pozdrawiam kremową 156 na ramkach, która mi "ustąpiła" miejsca przed M1 dzisiejszego popołudnia oraz Giuliette widzianą w tamtych okolicach bez ramek.
Oraz srebrną 147 na ramkach, która stała przed Silesią (wstydziłem się podejść :D ) Giuliettę na parkingu Silesii ale tym zakrytym (bez ramek ;x ) Oraz 2 x 156 po FL bez ramek w okolicach tunelu w Katowicach :)
Pozdrawiam kolege z kremowej Alfy 156 widzianego na Korfantego w Zabrzu koło Kaufalndu
Pomrugane odmrugane :-)
Pozdrawiam bordową Julkę CB... widzianą w Oświęcimiu przed 13:00 - jechałem za nią, mrugałem i nic, bez odzewu
pozdrawiam widziane dzisiaj zaparkowane alfiki :)
1. w Katowicach na Raciborskiej oramkowana 166 bordowa (pewnie ktoś z bankowości :) - ja osobiście na ASP ;) )
2. w Sosnowcu na Jagielońskiej oramkowana granatowa 156 SW KOL...
pozdro600 :)
po całym dniu męczy mnie myśl czy to oby na pewno była na tej Raciborskiej 166 ;) bo śmignąłem tylko obok i tak lewym słabszym okiem zauważyłem ;) mogła to być też 146
Pozdrówka dla 166 na karpackiej dzisiaj - awaryjki były :)
Pozdrawiam Robaka :D, widziałem Cie dzisiaj po 5:30 na Witosa jak stałeś na światłach :D
Masz chłopie szczęście ze nie jechałem swoim bo bym cie zamrugał długimi na śmierć :D
Fajnie spotkać jakiegoś klubowicza na drodze :)
pozdro dla kolegi z czerwonej 147 GTA w gliwicach na osiem8 , i belle kolegi KULI-iego która stała wypicowana pod domem :)
Pozdrawiam kolege trebor w czarnej 145 spotkanego na ulicy dąbrówki. Niestety kolega mnie nie poznał bo hyunaiem jechałem.
pozdrowenia dla Fafy :) jego alfa stała w myslowicach :)
kuli no troszke tam się kręce wiec do zobaczyska :)
Dziękuję Wam, miła i zaskakująca niespodzianka :-)
Nie ukrywam, że bardzo mnie zaintrygowała karteczka przylepiona od wewnętrznej strony szyby. W pierwszej chwili pomyślałem o panach w mundurach ale otrzeźwienie przyszło równie szybko - nie wpychaliby paluchów na drugą stronę.
a ja chcialam pozdrowic kolegę Darek-1989 wczoraj na krakowskiej przy BP o godzinie okolo 13,30, mrugalam ale niestety nie bylo odzewu a to moze za sprawa taka ze nie jechalam Alfa tylko Skodą Romeo :D:D
i jeszcze sznownego kolege żuwika piekna Alfą 166 wczoraj na osiedlu polskich skrzydel o godzinie 19,15:)
nie trzeba było wpychać bo szybka była uchylona ;) powiem Ci że chyba najpiękniejsza 75 jaką widziałem, rzuciła mi się w oczy jak tylko na tą ulicę wjechałem :)
A ja pozdrawiam kolegę ze 166 po FL na blachach KOL dziękując za chwilę jazdy i rozmowy oraz kolegę z ciemnej (chyba granatowej) 145 na blachach KOL widzianego wczoraj późnym wieczorem w Krk na al. Pokoju, jechałem z Kefirkiem jego 166 :) była łapa
Pozdro dla oramkowej 147 błekitno-kamaleon? :D który stał dziś o 9.00 pod ITALAUTO w Katowicach ;) to wojtek ma taką? czy kogo to? (rej zapomniałem ) :D
pozdrówka dla czarnej 156 na frynie :) ok 15 tej
pozdrowienia dla kierowcy czarnego Mito spotkanego wczoraj wieczorem pod SPARem w Wodzisławiu
Pozdrawiam kolege z czarnej 147 - to ja ci potrabilem na Jerzmanowskiego przy CPNie w Krakowie.
Pozdrawiam granatową 146 na klubowych ramkach i z logo (pewnie od Mrutysia) koło kierunkowskazów stojącą przy Warszawskiej koło 13:30, kwitnąłem w korku jadąc do Fiata.
Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej Alfy 156 FL SW widziane dzisiaj w Zabrzu koło 12:00 na De'Gaulle'a
Oraz właściciela bordowej Alfy 156 SW widzianego koło 16 na teatralnym :) (Kuli? ) :))
wiedzmaak: jak się kieruje to chyba nie wolno przez tel rozmawiać :P szczaiłem Cie wczoraj, jak wyjeżdżałem z niedziałka w prawo na teatralny a Ty jechałeś w górę mikulczyką przed 19tą jakoś
Aaaa faktycznie to byłem ja :P
Nie mów nikomu. A wczoraj też Cie widziałem skręcałeś na most na korfantego z wolności - pozdrawiam, mogłeś mnie nie wiedzieć, bo w VW z qmplem jechałem :P
Czerwona Alfa 147 z ramkami klubowymi, spotkana dziś na Balickiej ~ 65, jadąca w stronę centrum, ok. 10:20.
Pozdrowienia dla kierownika
Za to ja nikogo jeszcze w Zabrzu nie spotkalem ;D
Pozdro dla czarnej 156 na ramkach klubowych zaparkowanej dzisiaj w Olkuszu w okolicach sklepu zoologicznego i drugiej czarnej 156 na odcinku Kielce Tarnów
pozdrowienia dla niebieskiej 156 na klubowych ramkach rej SO któremu bardzo spieszyło się na DK 79 na wysokości szopienic do centrum katowic wczoraj ok 15.30 :)
pozdro dla srebrnej 156 rej. SI xxxxx w Dabrowie w kierunku gołonoga ;)
Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 147 SBE XXXXX , z którą jechałem dzisiaj ok 16.10 w kierunku Będzina przy Lemirze w DG :)
a ja mam ważny komunikat
Ludziska jak sprzedajecie Alfy a kupuje je ktoś nie obeznany w temacie to DEMONTUJCIE RAMKI KLUBOWE
a BTW
pozdro dla Matta który dzisiaj stał 1 samochód od mojej na parkingu Akademii ;)
Pozdrowiom szaro 147 oramkowano na rej. SG... ===> parking real mysłowice