Tomek wyslalem Ci ze dwa PW nie wiem czy masz zawalona skrzynke czy zapomniales odpisac?Daj znac tu w temacie
Printable View
Tomek wyslalem Ci ze dwa PW nie wiem czy masz zawalona skrzynke czy zapomniales odpisac?Daj znac tu w temacie
Dzięki Panowie za Waszą odezwę na moją prośbę.
Diesla trochę się boję. Mam tu na myśli to, że rocznie nie jeżdżę bardzo dużo km, do pracy też mam około 3km, no jedynie na uczelnie mam 23 km ale tam dojeżdżam co drugi weekend. Ewentualny koszt wywalenia dpf i egr trochę przekracza mój budżet. A o silnikach jts wiele już czytałem i wydaje mi się, że wiem co w trawie piszczy. A spalanie na poziomie 12l w mieście mnie nie martwi. Może gdybym więcej jeździł to tak... Sprawa wygląda tak: Postanowiłem- kupuję Alfę Romeo 159. A że tak jak pisałem wyżej diesel w mojej sytuacji nie będzie raczej dobrym rozwiązaniem więc muszę zdecydować się na benzynkę. 2.2 i 3.2 to nie moja bajka więc zostaje mi do wyboru 1.8 i 1.9. Co do tej czerwonej belli to jadę oglądać ją jutro. Zobaczymy jak to cudo wygląda na żywo... Pozdrawiam ciepło wszystkich :)
Alfa zaliczkowana, czekam na pakiet startowy, dopieszczenie no i oczywiście odbiór. Mam nadzieję, że nie pożałuję wyboru :)
no calkiem calkiem.Super wnetrze.Mysle, ze nie bedziesz zalowal.Pozdrawiam