Pozdrawiam Kierowce czarnej alfy mijanej dzisiaj koło 18.15 w sosnowcu (wjeżdżałem w bloki czarną 146 machałem odrazu po mruganiu ;))
Printable View
Pozdrawiam Kierowce czarnej alfy mijanej dzisiaj koło 18.15 w sosnowcu (wjeżdżałem w bloki czarną 146 machałem odrazu po mruganiu ;))
Teraz mnie dopiero oświeciło jak odpisałeś, że my się chyba już mieliśmy okazję wcześniej spotkać...Czy to nie Ty woziłeś Kotleta na jego ślubie (albo to był jego brat) w Bieruniu???
- - - Updated - - -
I kolejne pozdrowienia dla Włoszek i ich właścicieli wypatrzonych na drodze;)Załącznik 106205Załącznik 106206
Pozdrawiam złotą 156 FL stojącą na parkingu Inter Marche w Ustroniu- włożyłem wizytówkę ;) Pozdrawiam również Pana z czerwonej 155 SCI wjeżdżającego na S1 w kierunku Cieszyna bodajże. I wszystkie Alfy spotkane dziś po drodze.
W sobotę na dworcu Katowickim PKP stała oramkowana 156 na sportpacku.
A ja zapomniałem zapytać czyja 147 srebrna SPS 141** stała w Tychach na działkach przy potoku w sobotę?
Pozdrawiam kierowcę 147 identycznej jak moja (Grigio Africa), któremu pomachałem dziś, idąc piechotą przy Placu Miarki w Katowicach :D Chyba się zdziwiłeś trochę :)
Czyja 147 była dzisiaj zaparkowana pod Famurem?
Pozdrawiam Pana z 146 na Wielickiej około 6:40 KBC... chyba ciemno zielona, ale deczko zaspany byłem to może to był inny kolor:P ja bez ramek
ktoś jeździ 156 rej. SK do pracy na Tyskie Tereny Przemysłowe? Widziałem chyba jak jechał około 6:15. Pozdrawiam.