Pozdrawiam właściciela oramkowanej ar145 ST w kolorze azzurro fantasia stojacej właśnie na parkingu obok mojej oramkowanej ar145 ST w kolorze cosmo blu ;)
Printable View
Pozdrawiam właściciela oramkowanej ar145 ST w kolorze azzurro fantasia stojacej właśnie na parkingu obok mojej oramkowanej ar145 ST w kolorze cosmo blu ;)
Pozdrawiam kierowcę granatowej (chyba granatowej, nie miałem czasu się przyjrzeć) 156 w sedanie, mijaną dzisiaj w Bolesławiu ok 15 i jak się nie mylę 2 raz przed 19.
Rączki były:)
Pozdrawiam Conspira wraz z połowicą - chyba przerwałem miłosne zakupy - kupili bitą śmietane , truskawki , 4 paczki kondomów i ... margarynę
:D:D:D:D:D
Pozdrawiam kolegę w czarnej 159 SW widzianego wczoraj 2 razy w Wilamowicach koło Skoczowa. Raz ustąpiłem Ci przejazdu a drugi raz na szerszej drodze kilka minut później ;) Pomachane, mrugane ;)
W sobotę ok 14 jakiś koleś zapierdzielał A4 w stronę Krakowa z niedomkniętą maską a prędkości były do 200 km/h, do tego wszystkiego włączone przednie halogeny. W między czasie nawijała się 159, która nam uciekała :)
Jechałem z kolegami A6 to nie machałem :P
I w Krakowie widziałem jedną czarną 147 zaparkowaną na klubowych ramkach, ale nie kojarzę gdzie to było :P
Kogo widziałam dzisiaj ok 15 na głównym skrzyżowaniu w Skoczowie w ciemnej oramkowanej 147? :)
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 sedan na ramkach, widzianego dziś ok. 6,30 na światłach w Skoczowie.Pomykał od strony Katowic na Wisłę.A ... może to kol. mwowry... :cool:
wczoraj (poniedziałek) o 18,30 namierzona zielona, oramkowana 156 na mikołowskiej w Katowicach, pozdrawiam! :)