Czepiam się Ciebie Tiga bo Ty się czepiasz mnie.. jestem stosunkowo młody na forum i może takie pomysły już były ze znaczkami i Ciebie szlag trafia - ok, ale z miejsca mnie obraziłeś za pomysł, nie za to co zrobiłem tylko za sam pomysł który powtórzę znalazłem tutaj, wyczytałem i chciałem usłyszeć Waszą opinię a nie od razu że jestem taki i taki..
Wg. mnie jestem Alfistą bo:
- mam Alfę
- szanuję ją jako samochód i staram się nic nie zaniedbywać mimo że się nie znam ale czytam co ma być jak, co kiedy i na co wymieniać itp, pytam mechaniorów czy wszystko jest ok i na co mam zwrócić uwagę, kolega też pomaga mi w "naumieniu" się tej całej mechaniki jak to nazwałeś..
- jestem na tym forum i stałem się tak jak by klubowiczem
- kombinuje nad ramkami forumowymi bo obecnie mam LanciaTeam, ale chciałem sobie aluminiowe założyć bo by mi ładnie pasowały do koloru auta tylko że na nich nie drukują :/
- znam troszkę historii Alfy, całej nie bo to historia więc w przyszłości się nie przyda (tak mi zostało ze szkoły :P)
- jak widzę jakąś Alfę to od razu cała moja ciekawość idzie na to auto, szczególnie jak jedzie i się mijam myślę czy odmacha czy nie :P