witam, ja takze bym zawitał swoja 159 tylko gdzie i o której i dajcie mi jakiąs dokłądna lokalizacje zeby trafił. CZarny daj mi swój nr telefonu;)
Printable View
witam, ja takze bym zawitał swoja 159 tylko gdzie i o której i dajcie mi jakiąs dokłądna lokalizacje zeby trafił. CZarny daj mi swój nr telefonu;)
lokalizacja jest gdzies w temacie.Chyba ktos wrzucil mapke.Skad bedziesz jechal, z NS??Masz tu.Zajazd Magyar w Wyżnem http://mapy.interia.pl/directions/dr...0,0,normal.day
- - - Updated - - -
to kto jutro bedzie na MC Donalds o 15:45 bo chcialbym wiedziec na kogo czekac??Ja i Raider i kto jeszcze??Maciek to my sie gdzie spotykamy w tych Ropczycach??Bedziesz gdzies stal??
a długo tam bedziecie urzedować od 17 do mniej wiecej której bo nie wiem jak z dorgą bedzie.
2-4h tam zazwyczaj siedzimy
powinienem zdążyc;)
Panowie ja odpuszczam ze względu na pogodę :( nie dam rady na letnich dojechać do Was, przerpaszam, ale w zimie nie poruszam sie swoim samochodem który stoi w garażu i czeka na wiosnę
chłopaki jak wyjadę sobie gdzieś o 16 z jasła to będę na was już czekał tam pod restauracja... albo sie spóźnię bo warunki na drodze są jakie widać...
to wyjedz wczesniej