Ładniutko.
Ładniutko.
Jestem pod ogromnym wrażeniem Twojej pracy , szacunek i ukłon .
Na zdjęciach tej 159 to zastanawiałem się gdzie jest ten samochód , dobrze , że było widoczne koło .Lakier jak lustro - piękna rzecz!
Szkoda , że jesteś trochę daleko ode mnie , bo na bank miałbyś dwie alunie do dopieszczenia (166 i 145 )
Jeszcze raz gratuluję pracy .
PS. Kurcze , aż mnie zazdrość zżera .
To ja jako właściciel GTA się wypowiem ;)
Michał zakamarki też pokazałeś :P, wyszło bdb - lakier odzyskał swoją "głębie" co dla srebrnego koloru nie jest proste ;)
Wnętrze i skóry pięknie wyglądają, o przedstawionych zakamarkach nie wspominam bo te detale dopełniają całości prac :dance3:
Ja oraz moja GTA jeszcze raz dzięki wielkie Michał za pomoc i poświęcony czas !!
Praca nad takim autem w słoneczną sobotę to była czysta przyjemność :)
Piękna GTA - fajne odświeżenie. Namawiam właściciela na pełną korektę i jakąś powłokę - GTA zasługuje ;)
KaaC nie mogę nie odpowiedzieć - jeśli robi to profesjonalnie - to bardzo tanio. Jeśli robi na zasadzie "lakierników" - Farecla i ogień - drogo (zapytaj jakimi pastami pracuje i to już dużo powie).
Argument, że nie ma czasu na fora można o dupę rozbić, podobnie jak jego kolejki i "zadowolonych" klientów.
Kolejki to ma i mój lakiernik na polerkę (robi jak lakiernik Fareclą - koszt 200,00 zł). Zadowolonych klientów ma multum bo i 95% osób odbierając widzi, że się świeci. Nie sprawdzają pod lapą/słońcem po kilku myciach jak to wygląda.
Podsumowując - ten kto się nie boi swoich prac pokazuje efekty pod lampami, wymywa pasty po pracy i sprawdza korektę.
Ten kto po prostu poleruje - poleruje.
Dla 95% osób będzie to "tak samo" - przynajmniej do pierwszych myć auta.
[QUOTE=Artih;1399427]Piękna GTA - fajne odświeżenie. Namawiam właściciela na pełną korektę i jakąś powłokę - GTA zasługuje ;)[QUOTE]
Spokojnie do tego tez dojdziemy :)
Artih,mam go przekonać żeby wrzucił foty na forum ?
Wiem o co Ci chodzi, ale nie poleruje zwykłą "fareclą" kupował dużo narzędzi i środków do tego..
Nie będę się wykłócał bo tylko po prostu napisałem bez żadnego przewyższania się czy zmiany tonu :)
Ty wiesz swoje, ja wiem swoje i ta dyskusja tutaj jest niepotrzebna bo tylko OFF-topujemy :)
Ja zajmuję się detailingiem prawie 3 lata - wiem swoje i potrafię podać fakty.
Ty argumentów nie masz ale zawsze możesz napisać, że "wiesz swoje".
Jeśli będą pod halogenem - pewnie.
Jeśli bez wymaganego oświetlenia to równie dobrze możesz wysmarować auto Plakiem - będzie się świeciło tak samo.
No ja Cię proszę..
Po co miałbym sikać auto plakiem ? Zrobić fuszerkę każdy potrafi i wrzucać "efekty".
Bo skoro ty nie widzisz tego jak on robi to nie możesz mi wmawiać rzeczy, które ty sugerujesz, że mają miejsce.
Z kolei jeśli chcesz dalej dyskutować na ten temat zapraszam na PW żeby tutaj nie zaśmiecać koledze tematu :)