Ciekawy jaki czas miał..
Printable View
Ciekawy jaki czas miał..
Jest już na liście, ale ciężko zweryfikować pochodzenie wpisu:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...ower_Lap_Times
Jeśli byłaby to prawda, to jest całkiem dobrze :)
widziałem kilkanaście razy na ulicy 8c, widziałem już 4 różne sztuki 4c więc nie wiem w czym jest problem ;)
nawet 2 razy ustrzeliłem tą samą w różnych dniach i miejscach ;)
Załącznik 121831Załącznik 121830
nie widziales kilkanascie razy na ulicy 8C, nie wymyslaj bajek. To jest statystycznie niemozliwe. Jest 500 takich aut, z czego polowa albo wiecej poza Europą. Uwzgledniajac ilosc krajow, miast, tras, ulic, szos, obejrzenie "kilkanascie razy 8C" jest absurdem i pomysl logicznie, zanim cos napiszesz. Radzia widzial w jednym miejscu i jednorazowo kilka sztuk, bo to byl zlot.
W normalnych warunkach nie masz szans na zobaczenie "kilkunastu 8C", w dodatku w czasie ledwie kilku lat. Mogles widziec, owszem, i sto razy, ale jedną i tę samą, bo fuksem mozesz mieć wlasciciela za sąsiada.
Zdjecia ktore masz, są ze zlotu a wiec casus Radzia
Italian's Day Zandvoort 30.06.2013 Holandia 3 szt(2 Coupe, 1 Spider) koło siebie ;) poza tym prezentacja 4C :D:D: oraz ponad 120 Ferrari, oraz Lancia ,Fiat, Alfy Romeo itp ;) i wspomnienia do końca życia :) i prawie 2tyś zdjęć ! Załącznik 121849
Nie wiem lepiej, ale piszesz oczywiste bzdury, wiec reaguję. Nie ma opcji abyś widział kilkanaście razy 8C, przy załozeniu że nie był to jeden i ten sam samochód i nie były to targi albo zlot fanów marki. Nie ma innej możliwościk zobaczenia "kilkanaście razy 8C".
W samej holandii mamy 4 różne sztuki. Mieszkając w Amsterdamie można 2 z nich dosyć często spotkać. W niemczech widziałem 2 na autostradzie ( zółta i czarna ).
Byłeś kiedyś w paryżu ? mediolanie ? luxemburgu ? monaco ? Widziałeś ile tam "super samochodów" jeżdzi codziennie po centrach tych miast ?
Sam pomyśl logicznie, a jak ktoś m ieszka np. w Mediolanie i widzi przez okno największy salon alfy to nie mógł przez rok zobaczyć kilku 8C? Spełnione są wdzystkie warunki, o których napisałeś czyli nie zlot, nie ten sam egzemplarz itp.
Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka