ponawiam pytanie. Panowie czy po tej numeracji ze zdjęcia powyżej idzie uzyskać gdzieś kod?
jesli tak to bardzo bym prosił o szczegóły z góry dziękuję
Printable View
ponawiam pytanie. Panowie czy po tej numeracji ze zdjęcia powyżej idzie uzyskać gdzieś kod?
jesli tak to bardzo bym prosił o szczegóły z góry dziękuję
Witam ma problem z radiem w alfie 159 chodzi o kod . Kupiłem auto i nie mogę zakodowac . Numer radia to 7646302316 jak by ktoś pomógł był bym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam
Jest opcja odblokwać navigacje alfa 159. Navi polift nie mam karty kodowej : EBV00ES7L Załącznik 261692
Witam czy ktoś mi pomoże odkodować radio. Jezdze czesto za granice po 850km w jedna strone i przez 8 godzin slyszle tylko szum opon i niemieckie tedeiki :rolleyes:
witam, juz znalazlem kod na tej stronie radio-code.lt/cc-42 wpisalem przy 156 swoj nr seryjny itp i wyskoczyl mi kod 4646 i dziala:) pozdrawiam
Witam a do navi ktos pomoże ? Ktory nr trzeba wpisywać na tej stronce aby uzyskać kod ? Załącznik 264667
Załącznik 264670
z góry dzięki
Jak ktoś podpowie jak dostać sie do radia to wysyłam dobrą flaszke kolor albo czysta jak kto woli pomocy koledzy !
Odświeżę temat. Z tego co widzę nikt nie może sobie poradzić z nawigacją magneti marelli. Coś się zmieniło do tej pory? Pojawił się jakiś generator kodów? Czy raczej będzie trzeba udać się do elektryka, który zedrze parę złotych?
Witam, czy jest ktoś w stanie odblokować te radio? Jakiś kod itp?
Panowie pomogli byście mi pomóc podać kod do tego radia ze zdj zmieniałem ze zwykłego na radio z navi i jak podpinam kierownice wyskakuje mi żebym podał kod ??;);) nr 156068727 następny 545D2BS1G następny B04